Quercis Basic Templates

Add-ons die je makkelijk toevoegt aan Exact software.

Het grote voordeel? Volledig aan te passen aan jouw wensen zónder maatwerk. Haal nog meer uit jouw Exact omgeving.

De basic templates zijn:

Snel te implementeren

Leveren flexibiliteit op

Sluiten 100% aan op jouw bedrijfsproces

Platform onafhankelijk

Het low code platform van Quercis

Voor elk vraagstuk een passende oplossing

Exact software is je basis. Maar wat als de standaard software niet toereikend is voor jouw bedrijfsproces? Met ons low code platform heb je de mogelijkheid om buiten de kaders van standaard software te gaan zonder een grote investering in tijd en geld. Sinds we gebruik maken van het low code platform is maatwerk niet meer nodig. 

Een low code applicatie maakt gebruik van ontwikkelplatforms met een grafische interface. Door middel van drag-and-drop tools heb je een visueel, logisch en overzichtelijke applicatie. Je kan het als het ware zien als bouwstenen. Met verschillende bouwstenen zoals formulieren, lijsten, buttons en meer bouwen wij jouw basic template op.

Wil je extra functionaliteiten toevoegen aan je basic template? Geen probleem, ook klant specifieke vragen kunnen wij met ons platform makkelijk integreren.

Een greep uit onze kant-en-klare basic templates

Makkelijke user interface

voor jouw bedrijfsproces

Ook aan de interface is gedacht. Zelfs zonder training zijn de basic templates voor iedereen te begrijpen en te gebruiken. Een prettige interface en optimale gebruikservaring zijn belangrijk om goed werk te kunnen leveren. 

Met de interface van de basic templates is rekening gehouden dat je de correcte informatie op de verwachtte plek vind. De gebruikers krijgt alleen te zien wat in de context noodzakelijk is. Hiermee verkleinen we de kans op information overload. 

 • Compatible voor Exact Globe & Exact Synergy

  Onze templates zijn een aanvulling op Exact software, zowel voor Exact Globe als Exact Synergy. Met de templates verleggen wij de grenzen van standaard software.

  Geen Exact software training nodig  om de basic templates te kunnen gebruiken.

 • Lunch portal multidevice

  Eigen huisstijl toepassen

  De templates zijn webapplicaties en voldoen dus aan de web standaarden. Overzichtelijk qua structuur en herkenbaar. We hebben een design systeem ontwikkelt waarmee we ons onderscheiden van de concurrent. 

  Als bonus kunnen we de basic templates ook helemaal in je eigen huisstijl customizen

 • Multidevice

  De basic templates zijn te gebruiken op desktop, smartphone en tablet. Welk device je ook gebruikt, de gebruiker krijgt altijd de juiste informatie te zien. 

  Een goede user interface zorgt ervoor dat de gebruiker continu in de relaxmodus blijft. Zo kan de gebruiker de juiste input leveren of de juiste beslissing nemen, op welk device dan ook.

 • HR portaal multidevice

  Combineren

  Verschillende Basic Templates met elkaar combineren? Geen probleem! De Basic Templates zijn zo gemaakt dat ze elkaar juist versterken. Meerdere templates schuiven we gemakkelijk in elkaar. Als gebruiker heb je dan één user interface, en in de backend zorgen wij er voor dat de processen naadloos in elkaar overgaan.

Human Resource

Quercis Basic Template

Met de Quercis HR Template creëer je meer verbondenheid met je medewerkers en zorg je voor een betere toegang tot het personeelsdossier voor je medewerkers.

Medewerkers en leidinggevenden regelen hun zaken voortaan zelf. Via de template heeft iedere bevoegde direct inzicht in bijvoorbeeld salarisstroken, het verlofsaldo en zijn verlofaanvragen eenvoudig in te dienen en goed te keuren.

Onze belofte voor HR:

 • Meer tijd voor het ontwikkelen van beleid
 • Meer service aan medewerkers en management
 • Minder tijd besteden aan administratieve handelingen
HR template - Hero
Creditmanagement Template - Hero

Creditmanagement

Quercis Basic Template

Dé oplossing voor Exact software voor het aanmanen en nabellen van openstaande facturen. Ontwikkeld door credit managers voor credit managers.

De Quercis Creditmanagement Template is ontwikkeld volgens de ‘LEAN’ managementfilosofie. Bij inzet van de template kunnen organisaties op een gestructureerde wijze het debiteurenbeheer controleren.

Het doel van de Quercis Creditmanagement Template is om de administratie en de communicatie omtrent openstaande posten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En natuurlijk het betaalgedrag van klanten positief te beïnvloeden.

Inkomend Factuur Register

Quercis Basic Template

Controleer en fiatteer inkoopfacturen online via de Quercis IFR Template. Snel, eenvoudig, waar en wanneer het je uitkomt. Geschikt voor Exact Globe.

Tijdens de ontwikkeling van de Quercis IFR Template is ‘LEAN’ als belangrijkste uitgangspunt gehouden. Bij inzet van de IFR Template hebben klanten aanzienlijk minder administratieve last.

Het doel van de IFR Template is om het factuurverwerkingsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarbij bevordert dit het eigen betaalgedrag wat kan bijdragen aan een betere kredietwaardigheid. 

IFR Template - Hero

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!