Exact software

De rode draad in onze oplossingen

Wil je op het juiste moment over relevante cijfers beschikken om de juiste keuzes te maken?

De financiële software van Exact is het hart van elke onderneming en vormt de rode draad in de oplossingen van Quercis. Dit is de basis voor iedere professional. Zij vertrouwen op de toekomstbestendige software van Exact voor het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

Haal meer uit Exact

Exact als solide basis

Op zoek naar kennis en de middelen om bedrijfsprocessen optimaal in te richten? Als basis voor onze oplossingen gebruiken we Exact business software, geïntegreerde ERP-, financiële, CRM-, HRM- en BPM-software voor grotere of complexere bedrijven.

Quercis is Exact Silver partner en met 25 ervaren en gekwalificeerde medewerkers één van de grotere partners van Exact Software in Nederland. 


Software voor het integraal automatiseren van transacties en processen

Gebruik van moderne technologieën zodat wij er slimme en schaalbare oplossingen mee kunnen creëren

Snel geïmplementeerd, volledig aanpasbaar en beschikbaar in 40 talen

Beschikbaar als lokale of cloud oplossing en een proefmaand vooraf 

Exact Globe & Exact Synergy

Exact Globe

Exact Globe is een solide basis financiële ERP-oplossingen. Het omvat een markt- en procesgerichte totaaloplossingen. Bestaande klanten kunnen Globe eenvoudig uitbreiden met additionele oplossingen, users en administraties.


Financieel management | Logistiek | Productie | Project | Connectivity 

Exact Globe+

Met de introductie Exact Globe+ wordt het fundament voor toekomstige ontwikkeling gelegd. De technologische vernieuwing van Exact Globe maakt de de weg vrij voor verdere innovatie . Met een vernieuwde moderne user interface heeft Exact de ERP oplossing die organisaties weer jarenlang continuïteit zal bieden.


Financieel management | Logistiek | Productie | Project | Connectivity 

Klaar voor de toekomst met Exact Globe+

Wil je weten wat Exact Globe+ zal brengen? Bekijk dan de opname van ons webinar van juni 2021. 
De samenvatting met de belangrijkste zaken kun je ook lezen op ons blog: Klaar voor de toekomst met Exact Globe+ , en een beetje verder…


Exact Synergy

Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Het resultaat: transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk. Exact Synergy is een schaalbare oplossing en vormt de basis voor de HR oplossing van Quercis.


CRM | HRM | Projectmanagement | Workflow & Documentmanagement 

Meer weten over hoe wij Exact Globe of Exact Synergy kunnen inrichten? Of wil je advies inwinnen over de functionaliteiten? Laat het ons weten.

Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij horen graag van je!