Skip to main content

Exact software

De rode draad in onze oplossingen

Quercis is als Exact Gold Partner één van de meest deskundige partners van Exact software. Daarnaast maken wij ook gebruik van geïntegreerde ERP,  financiële, CRM, HRM en BPM software voor grotere bedrijven en/of meer complexe processen.

Haal meer uit Exact

Exact als solide basis

Wil je op het juiste moment over relevante cijfers beschikken om de juiste keuzes te maken?


De financiële software van Exact is het hart van elke onderneming. De basis voor jou als professional. Jij kan vertrouwen op de toekomstbestendige software van Exact. Zo neem jij weloverwegen zakelijke beslissingen gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag. En de ambities van morgen. 

Waarom kiezen voor Exact?

Software voor het integraal automatiseren van transacties en processen

Gebruik van moderne technologieën zodat wij er slimme en schaalbare oplossingen mee kunnen creëren

Standaard software, snel geïmplementeerd, volledig aanpasbaar en beschikbaar in 40 talen

Beschikbaar als lokale of cloud oplossing

Certified Exact Gold Partner

DOORGEWINTERDE EXACT SPECIALISTEN

Natuurlijk beschikken onze mensen over de juiste kwalificaties om het maximale uit Exact software te halen. Onze, door Exact gecertificeerde consultants, geven echter meer!

Wat dan? Onze doorgewinterde Exact specialisten komen met verrassende en innovatieve antwoorden op je vraagstukken. Met een gemiddelde ervaring van ruim 20 jaar, een goede opleiding, vakinhoudelijke kennis en natuurlijke nieuwsgierigheid zorgen wij voor een oplossing die aansluit bij jouw specifieke wens.

Exact Software

ERP, FINANCIËLE, CRM, HRM EN BPM SOFTWARE

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen. Exact producten omvatten o.a. financiële oplossingen, ERP oplossingen en accountancy. 

 • Twee collega's samenwerken achter de laptop

  Exact Synergy

  CRM | HRM | PROJECTMANAGEMENT | WORKFLOW & DOCUMENTMANAGEMENT

  Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Exact Synergy is een geïntegreerd software systeem voor het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Met de geïntegreerde koppeling met Exact Globe wordt ook de financiële afhandeling volledig geautomatiseerd.

  Wil je inconsistente data, inefficiëntie en miscommunicatie voorkomen? Dan biedt Exact Synergy de oplossing. Het resultaat: transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk. 

 • Junior consultant quercis vacature

  Exact Globe+

  FINANCIEEL MANAGEMENT | LOGISTIEK | PRODUCTIE | PROJECT | CONNECTIVITY

  Exact Globe+ is de technologische vernieuwing van Exact Globe. De basis van Exact Finance en ERP- oplossingen. Het is een markt- en procesgerichte totaaloplossing. Zo kun je efficiënt werken en processen optimaliseren. Met Exact Globe+ krijg je makkelijk toegang tot de informatie die jij nodig hebt om operationele en strategische beslissingen te nemen.

  Jouw financiële processen goed geïntegreerd met andere belangrijke processen in je organisatie. Zo zorgt Exact Globe+ ervoor dat je je financiële interacties binnen één centraal punt worden afgehandeld. En heb jij direct inzicht in je financiële status en administratieve processen.

 • Collega achter computer met Exact op de pc

  Exact Add-ons

  FINANCIEEL | ERP | CRM | HRM | ACCOUNTANCY | INNOVATIE

  Exact Software is de basis van je onderneming. Breid je basis makkelijk uit met verschillende innovatieve oplossingen. Zo kent Exact een aantal add-ons die naadloos aansluiten.

  Declareer correct en snel met Exact SRXP. Of krijg grip op je aankoopproces met Exact Purchase to Pay. Exact RPA zorgt ervoor dat je bedrijfsproces automatiseert. En met Exact Consolidatie breng je eenvoud in je planning en control.

  Weten wat Exact Software voor jou kan betekenen? We laten het je graag zien in een demo. Vraag nu een demo aan via onderstaande knop.

  Voor een andere kijk op Exact Software

  Onze aanvullingen

  Als information consultants en Exact partner zijn wij dagelijks bezig met het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij kijken samen met jou naar jouw Exact vraagstuk en vinden de beste oplossing. 

  Dit doen wij door complexe zaken inzichtelijk te maken en praktische en creatieve oplossingen te leveren. 

  Een aantal van onze aanvullende oplossingen op Exact Software vind je hiernaast. 

  Tijd voor duidelijkheid?

  Meer weten over hoe wij Exact Globe of Exact Synergy kunnen inrichten? Of wil je advies inwinnen over de functionaliteiten? Laat het ons weten.

  Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in.
  Wij horen graag van je!

  Neem contact op!

  Bel ons: 040-2661780