Exact software

De rode draad in onze oplossingen

Quercis is als Exact Gold Partner één van de meest deskundige partners van Exact software. Daarnaast maken wij ook gebruik van geïntegreerde ERP,  financiële, CRM, HRM en BPM software voor grotere bedrijven en/of meer complexe processen.

Haal meer uit Exact

Exact als solide basis

Wil je op het juiste moment over relevante cijfers beschikken om de juiste keuzes te maken?


De financiële software van Exact is het hart van elke onderneming. De basis voor jou als professional. Jij kan vertrouwen op de toekomstbestendige software van Exact. Zo neem jij weloverwegen zakelijke beslissingen gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag. En de ambities van morgen. 

Waarom kiezen voor Exact?

Software voor het integraal automatiseren van transacties en processen

Gebruik van moderne technologieën zodat wij er slimme en schaalbare oplossingen mee kunnen creëren

Standaard software, snel geïmplementeerd, volledig aanpasbaar en beschikbaar in 40 talen

Beschikbaar als lokale of cloud oplossing

Doorgewinterde Exact specialisten

Certified Exact Gold Partner

Natuurlijk beschikken onze mensen over de juiste kwalificaties om het maximale uit Exact software te halen. Onze, door Exact gecertificeerde consultants, geven echter meer!

Wat dan? Onze doorgewinterde Exact specialisten komen met verrassende en innovatieve antwoorden op je vraagstukken. Met een gemiddelde ervaring van ruim 20 jaar, een goede opleiding, vakinhoudelijke kennis en natuurlijke nieuwsgierigheid zorgen wij voor een oplossing die aansluit bij jouw specifieke wens.

Exact Software

OVERIGE ERP, FINANCIËLE, CRM, HRM EN BPM SOFTWARE

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen. Exact producten omvatten o.a. financiële oplossingen, ERP oplossingen en accountancy. 

Exact Globe+

FINANCIEEL MANAGEMENT | LOGISTIEK | PRODUCTIE | PROJECT | CONNECTIVITY

Exact Globe+ is de technologische vernieuwing van Exact Globe. De basis van Exact Finance en ERP- oplossingen. Het is een markt- en procesgerichte totaaloplossing. Zo kun je efficiënt werken en processen optimaliseren. 

Exact Synergy

CRM | HRM | PROJECTMANAGEMENT | WORKFLOW & DOCUMENTMANAGEMENT

Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Het resultaat: transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk. 

Exact Add-ons

FINANCIEEL | ERP | CRM | HRM | ACCOUNTANCY | INNOVATIE

Exact Software is de basis van je onderneming. Breid je basis makkelijk uit met verschillende innovatieve oplossingen. Zo kent Exact een aantal add-ons die naadloos aansluiten zoals Exact SRXP, Exact Purchase to Pay en Exact Consolidatie.

Weten wat Exact Software voor jou kan betekenen? We laten het je graag zien in een demo. Vraag nu een demo aan via onderstaande knop.

Voor een andere kijk op Exact Software

Onze aanvullingen

Als information consultants en Exact partner zijn wij dagelijks bezig met het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij kijken samen met jou naar jouw Exact vraagstuk en vinden de beste oplossing. 

Dit doen wij door complexe zaken inzichtelijk te maken en praktische en creatieve oplossingen te leveren. 

Een aantal van onze aanvullende oplossingen op Exact Software vind je hiernaast. 

Vragen?

Meer weten over hoe wij Exact Globe of Exact Synergy kunnen inrichten? Of wil je advies inwinnen over de functionaliteiten? Laat het ons weten.

Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij horen graag van je!