Skip to main content

Quercis Planning Template

Eenvoudig inzicht in jouw planning en die van je collega’s.

Krijg eenvoudig inzicht in de planning van jezelf en die van je collega’s. Medewerkers per afdeling, per projectteam, per manager of je eigen groepering. In het planningsoverzicht kun je taken of andere planningen inzien en door middel van drag en drop planningen verplaatsen in de tijd of over verschillende resources.

Creëer structuur en duidelijkheid

Behaal succesvolle resultaten
Helpt bij het opstellen van realistische doelen en het bepalen van deadlines

Basic Template | Planning

Structuur en duidelijkheid bij het plannen van al je projecten

De Quercis Planning Template zorgt ervoor dat jij een gestructureerde en georganiseerde aanpak hebt bij het plannen van een project, evenement, of andere activiteit. Door onze planning template te gebruiken, bespaar je tijd en zorg je voor een consistente aanpak bij het plannen van verschillende taken en activiteiten.

Onze planning template helpt je ook bij het opstellen van realistische doelen en het bepalen van deadlines, waardoor je beter kunt inschatten hoeveel tijd en middelen nodig zijn om het project tot een succesvol einde te brengen.

De Quercis Planning Template zorgt voor het creëren van structuur en duidelijkheid, en helpt je met het bereiken van succesvolle resultaten.

Altijd inzicht in jouw planning en die van je collega’s

De Quercis Planning Template heeft als doel om zo efficiënt mogelijk te werken. Projectplanning is in elke branche, in elk bedrijf een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Je wilt daarom snel en eenvoudig inzicht hebben in de planning van je collega’s en je stakeholders.

De Quercis Planning Template is gebouwd op basis van ons low code platform de Quercis Business Portal. Hierdoor ben je in staat om eenvoudig en snel extra functionaliteiten toe te voegen aan de basis.

Bespaar tijd

De template biedt een gestructureerde en consistente aanpak die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het project of de taak.

Altijd op schema

Onze template helpt bij het opstellen van realistische doelen en deadlines, waardoor het gemakkelijker wordt om het project op schema te houden. Identificeer kritieke mijlpalen en bepaal de prioriteiten om ervoor te zorgen dat de taken op tijd worden voltooid.

Soepele communicatie

Een duidelijk en gestructureerd overzicht van het project en dient als een nuttige communicatietool om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang en de planning.

Betere besluitvorming

Door een duidelijk beeld te hebben van de taken, deadlines en mijlpalen, kunnen belangrijke beslissingen worden genomen op basis van feiten en niet op basis van veronderstellingen of onduidelijkheid.

Basic Template | Planning

Specificaties


Binnen één dag gereed

Op een bestaande Exact Synergy omgeving draai je al in één dag. De planningstemplate kan in je bestaande Exact Synergy omgeving gebruikt worden. De logica van de planningen in Synergy wordt gevolgd.

Planning vanuit behoefte

Vanuit een bucket inzicht in de nog in te plannen taken. Middels drag en drop kunnen deze in de agenda bij de juiste medewerker geplaatst worden.

Risico’s en problemen

Een lijst met potentiële risico’s en problemen die kunnen optreden tijdens het project, evenals een plan om deze problemen op te lossen. Scherp blijven op je budget d.m.v. inzage in het budget, inclusief alle kosten die nodig zijn om het project te voltooien. 

Combineren van databronnen

Mogelijkheid tot het tonen en combineren van gegevens uit verschillende data bronnen. Je bent flexibel in het tonen van detail gegevens. Deze kunnen zelfs uit andere bronnen opgehaald worden.

Taaklijst

Een lijst met alle taken die moeten worden voltooid om het project te voltooien en je kunt snel inzien wat de status is van elke taak, of het nu is voltooid, in uitvoering, achter op schema of vertraagd. Je ziet daarnaast eenvoudig wie verantwoordelijk is voor de taak. 

Tijdschema

Een tijdschema dat de start- en einddatum van elke taak weergeeft, evenals de totale duur van het project. Daarnaast kun je makkelijk de prioriteit van elke taak bepalen.

Basic Template | Planning

Projectplanning makkelijk gemaakt

Met de Quercis Planning Template bespaar je tijd en moeite, zorg je voor een consistente aanpak bij het plannen van verschillende taken en activiteiten, en helpt je bij het opstellen van realistische doelen en deadlines. Graag nemen we je mee in de meest gestelde vragen.

FAQ
 • Hoe maak ik een goede projectplanning?

  Inzicht, overzicht en snel de juiste doorsnedes kunnen maken zijn de belangrijkste eigenschappen van goede projectplannings-software.

 • Waarom is een projectplanning belangrijk?

  Een goede projectplanning is belangrijk omdat je vroegtijdig kan constateren of je resources juist zijn ingepland en je deadlines gehaald kunnen worden.

 • Hoe snel is de Planning template geïmplementeerd?

  Op een bestaande Synergy omgeving draai je al in één dag. De planningstemplate kan in je bestaande Exact Synergy omgeving gebruikt worden. De logica van de planningen in Synergy wordt gevolgd.

 • Werkt de planningstemplate ook als ik geen Exact Synergy heb?

  Het meest eenvoudig is om de template aan te sluiten op je Exact Synergy inrichting. Uiteraard kunnen we ook aan andere bronnen koppelen (andere CRM-pakketten, Office, Google, MS-SQL databases en alle overige pakketten die beschikken over API’s (Application Programming Interfaces). De impact hiervan zullen we per oplossing moeten beoordelen.

Ondersteunt
 • Creditmanagement dashboard - manager

  Planningsafdeling

  Om eenvoudig inzicht te krijgen in alle planningen van je resources. Door het slepen van afspraken kunnen afspraken eenvoudig verplaatst worden en houd je overzicht op je resources.

 • Creditmanagement dashboard - directie

  Monteurs

  Een intuïtief overzicht in alle activiteiten per dag / per week / per maand / per periode / per jaar. Door op één van de activiteiten in te zoomen krijg je de juiste informatie die jij als monteur nodig hebt om je activiteiten uit te voeren.

 • Projectteam

  Snel en eenvoudig inzicht in welke activiteiten voor welke periode op de planning staan. Direct inzicht in de details van de activiteiten en de betrokken partijen.

 • Managers

  Om verlof en alle andere agenda activiteiten van al je medewerkers in te kunnen zien.

 • Medewerkers

  Geef al je medewerkers inzicht in wie wanneer welke afspraken heeft staan en wie wanneer verlof heeft.

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!