Skip to main content

Human Resource Template

Verlof aanvragen, terug van zakenreis of nieuwe medewerker aangenomen?

Regel snel en makkelijk online je HR zaken met de Quercis HR Template!

Voor medewerkers

Voor leidinggevenden

Voor HR profesionals

Het meest gebruiksvriendelijke selfservice portaal. Toegankelijk op pc, tablet en mobiel met geautoriseerde toegang voor medewerkers, HR professionals en management.

Basic Template | Human Resource

Lean Human Resource

De HR oplossing van Quercis is ontwikkeld met ‘lean HR’ als belangrijk uitgangspunt. Door de processen van HR professionals zo efficiënt mogelijk te organiseren en in de organisatie aan te bieden hebben zij te maken met aanzienlijk minder administratieve last waardoor de HR medewerkers meer tijd krijgen voor advies en service aan personeel en management.

De Quercis HR Template is dankzij onze praktische ervaring goed afgestemd op de behoefte van iedere doelgroep binnen de organisatie. Zowel qua inrichting als presentatie. De HR professional beschikt hiermee over alle benodigde functionaliteit voor zijn/haar werk en deelt gegevens en HR processen via een gebruikersvriendelijke selfservice portal voor medewerkers en leidinggevenden.

Gebruiksvriendelijke HR oplossing

Deel gegevens en human resource processen via de Quercis HR Template voor medewerkers en management en beschik over alle benodigde functionaliteiten die een HR professional nodig heeft.

Gebruikersvriendelijk

De HR oplossing is goed afgestemd op de behoeftes van verschillende doelgroepen binnen de organisatie, zoals medewerkers, HR professionals en management. 

Efficiënt en eenvoudig

Een scala aan voor ingerichte HR processen die eenvoudig zijn aan te passen aan specifieke wensen. Alles gericht op het efficiënt verwerken en delen van gegevens en processen.

Geautoriseerde toegang

Zowel leidinggevenden als medewerkers krijgen geautoriseerde toegang tot dossiers en processen via een portaal waarbij selfservice het belangrijkste uitgangspunt is.

Multi device selfservice

Het HR selfservice portaal biedt eenvoud in gebruik, toegang tot persoonsafhankelijke relevante informatie en verschillende functionaliteiten per gebruikersgroep en is te benaderen via PC, tablet of smartphone.

Basic Template | Human Resource

Specificaties


Inzage eigen dossier

Al je persoonsgegevens, contracten, mutaties en registraties ten alle tijden inzichtelijk en/of aanpasbaar.

Zoeken naar collega’s

Zoek en vind je collega’s. Naam, telefoonnummers, mailadres en locatie altijd binnen handbereik en beschikbaar op alle apparaten.

Vraag stellen aan afdeling HR

Vraag aan HR of medewerker? Vragen en antwoorden, wanneer jij dat wilt, via in je persoonlijke inbox en makkelijk terug te vinden in je dossier.

Verlofregistratie

Vrije dagen aanvragen en bijhouden? Regel het via verlofregistratie. Op elk moment inzichtelijk en beschikbaar voor zowel de werknemer als leidinggevende.

Inzage dossier medewerkers

Dossier inzien van een van je werknemers? Via geautoriseerde toegang is het voor leidinggevenden mogelijk het dossier in te zien van medewerkers waaraan direct leiding wordt gegeven. 

Indienen declaraties

Zakelijke kosten gemaakt? Regel alles online. Declaraties en kilometervergoedingen kunnen via het portaal aangevraagd en goedgekeurd worden. Maak foto’s van bonnen en voeg ze toe aan je dossier.

Inbox met berichten

Hét berichtencentrum van het HR portaal voor medewerker als leidinggevende. Alle antwoorden op vragen, vastgelegde verlofaanvragen, declaraties en ziekmeldingen worden overzichtelijk gepresenteerd.

Contract mutaties

Contractmutaties regelen voor werknemers? Wijzigingen in contracturen, functie en/of salaris. Vraag het aan via de HR oplossing. Afhandeling van deze aanvragen is verder afhankelijk van de inrichting van dit proces.

Rapportages

In 1 oogopslag inzicht in bijvoorbeeld ziekteverzuim, verlofstanden of in- en uitstroom van personeel? Via het HR portaal zijn diverse rapportages beschikbaar en via instellingen naar wens aan te passen.

Ervaringen

 • ARJAN BOSCH

  COMMERCIEEL DIRECTEUR, CF KUNSTSTOFPROFIELEN

  “Het HR template van Quercis is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk voor ons personeel. Het is een heel waardevolle aanvulling op de HR functionaliteit van Exact Synergy. Onze medewerkers nemen ons werk uit handen omdat ze zelf hun dossier in kunnen kijken en vakantieaanvragen kunnen indienen. Dit levert ons tijd op zodat we ons kunnen richten op de zaken die het nodig hebben.”

 • Quote Hans over HR template

  HANS DE JONG

  HR CONSULTANT & SALARISSPECIALIST

  Dat is het mooie aan deze template! Jarenlange ervaring op het gebied van HR en de technologische mogelijkheden binnen onze business portal, komen samen in onze HR oplossing. Waar we vroeger aanzienlijke implementatietijd nodig hadden praten we nu over enkele dagen. Een standaard configuratie is zelfs binnen een dag te realiseren. Hierdoor is er meer tijd voor advies en een optimaal eindproduct. 

Basic Template | Human Resource

De Quercis HR Template helpt jouw organisatie verder!

Wij snappen dat je op voorhand al een aantal vragen hebt. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet en beantwoordt. 

FAQ
 • Waarom een HR template?

  Je onderneming doet het goed, maar de HR afdeling is niet de uniforme geoliede machine die je voor ogen had. De HR-Professionals werken dan wel samen, maar op een ongestructureerde en inefficiënte manier. 

  Met de Quercis HR Template creëer je meer verbondenheid en zorg je voor een betere toegang tot het personeelsdossier. Met Exact Synergy en de Quercis HR Template stroomlijn, verduidelijk en ondersteun je elk onderdeel van je HR proces. Vanaf het moment dat iemand instroomt tot het moment dat een medewerker weer uitstroomt.

 • Specifieke eisen en wensen voor jouw human resource beleid?

  Geen probleem. Omdat het template gemaakt is met Quercis Business Portal software zijn wij in staat klant specifieke wensen te configureren zonder de software aan te passen. Dus geen maatwerk! 

 • Binnen een paar dagen een volledig operationeel HR systeem?

  Ja het kan echt! Door de standaardisatie en slimme inrichting is Quercis in staat snel te implementeren. Binnen een paar dagen voorzien wij een volledig HR systeem op basis van Exact Synergy en Quercis HR Template. Jij kiest welke elementen voor jouw organisatie van belang zijn en welke je in een later stadium wilt activeren.

Ondersteunt

 • HR template & Exact Synergie voor HR professionals

  HR professionals

  Administratieve taken beperken tot het minimum? Verleg de focus van administratieve verwerking op de adviserende rol in de ondersteuning van het management. Met exact synergy worden alle HR processen gebundeld.

 • HR template voor directie

  Leidinggevende

  Wil je optimale toegankelijkheid tot dossiers met gegevens en processen in relatie tot je medewerkers? Monitor diverse processen zoals bijvoorbeeld verlof en verzuim beter en stuur bij waar nodig. 

 • HR template - medewerker

  Medewerkers

  Medewerkers regelen HR zaken voortaan zelf eenvoudig via tablet, PC of smartphone; verlof aanvragen of inzage verlofsaldo, bekijken personeelsdossier met contracten en salarisslips en indienen van declaraties.

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!