Succesverhalen

Onze klanten vertellen

Met ruim 15 jaar ervaring helpen wij onze klanten dagelijks met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door deze ervaring weten wij dat iedere bedrijfssituatie net een andere oplossing vereist. Daarom doen wij dingen anders. Wij kijken buiten de gebaande paden.  Een team dat kritisch meedenkt. Wij leveren praktische en innovatieve oplossingen voor diverse vraagstukken. Dit maakt ons ‘Duidelijk Anders’. Onze klanten vertellen je graag meer over onze toegevoegde waarde.

Hoshino referentie - succes verhaal
Hoshino Europe BV

Onze organisatie naar een nog hoger niveau dankzij Quercis

“Wij hebben voor Quercis als samenwerkingspartner gekozen omdat ze altijd eerst kijken naar het proces en wat er beter kan. En dan pas met een oplossing komen. Hierdoor weten ze precies waar we behoefte aan hebben. De software van Quercis zorgt ervoor dat alles soepel, snel en precies verloopt.”

Kansspelautoriteit referentie - succes verhaal
Kansspelautoriteit

Intuïtief gebruikersgemak én relatief lage kosten

“Fijn om de communicatie met de klant volledig digitaal via een portaal te kunnen voeren en dat tegelijkertijd automatisch alles in ons informatiesysteem (Exact Synergy) wordt geregistreerd! Vragen en problemen met het portaal worden vrijwel direct door Quercis beantwoord of opgelost. Quercis biedt een uitstekende responsetijd en het is heel prettig samenwerken!”

Klanten vertellen over factuurverwerking - AmbulanceZorg Limburg-Noord
AmbulanceZorg Limburg-Noord

Factuurverwerking 2.0

“De eindgebruiker bij AmbulanceZorg Limburg-Noord is enorm te spreken over Quercis IFR Portal. Een uitgebreide instructie is niet eens nodig, het wijst zich allemaal van zelf. De software is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en vooral simpel om mee te werken,” concludeert Vivian.

Camelot vertelt over de Quercis Credtimanagement Portal
Camelot

Camelot verlaagt saldo vervallen posten met 37,5%

“Het portaal is ontzettend user-friendly. Alles is op een logische plek te vinden en is eenvoudig te gebruiken. Zowel interne als externe communicatie is direct vanuit de portaal te regelen en wordt gelijk in het bijbehorende dossier vastgelegd. Hierdoor is, naast een goede borging van de acties, dus ook een uitgebreid log van alle communicatie beschikbaar.”

Voortman Groep BV.

Quercis bouwt wat past

“Kwaliteit heeft bij ons heel veel waarde. Dus hoe kun je dan met veel omzet, verschillende projecten, verschillende keukens en verschillende formules toch de kwaliteit waarborgen? Dan ga je kijken hoe je de processen via automatisering kunt verbeteren, dan ga je kijken hoe zitten de processen in elkaar en hoe kun je software inzetten.”

MF Shipping Group

Een betrouwbare en professionele samenwerking

“Wij hebben er bewust voor gekozen om met Queris in zee te gaan vanwege de professionaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht waarmee ze kwaliteit leveren. Wij hebben Quercis leren kennen als een ambitieus bedrijf met een vooruitstrevende visie. Hierdoor willen we de ingeslagen route graag met hen voortzetten.”

Klanten vertellen over factuurverwerking - AmbulanceZorg Limburg-Noord
SRK Rechtsbijstand

Een krachtige en flexibele oplossing

“Quercis biedt met de Business Portal architectuur een krachtige en flexibele oplossing zonder dat dit maatwerk wordt. Door de inzet hiervan is SRK in staat om informatie uit een SaaS oplossing te koppelen aan Exact software en hier ook nog functionaliteit aan toe te voegen.”