Optimaliseer processen met je eigen portaal

Op zoek naar een oplossing om je gegevens en bedrijfsprocessen op een gebruikersvriendelijke en eigen wijze te delen?

Het Quercis Business portaal vergroot het toepassingsbereik van standaard software van bijvoorbeeld Exact, Microsoft, Afas, en Accountview. Maak processen eenvoudig.

Multi device

Web-based 

Configureren i.p.v. programmeren

Voor medewerkers en/of klanten

Platform onafhankelijk

De kracht van tools en kennis

Krachtige webapplicatie voor elk doel

Met de Quercis Business Portal beschik je over een platform voor het realiseren van krachtige web portalen voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om een ‘Mijn omgeving’ voor je klanten of een oplossing voor het personeel, het platform geeft je de vrijheid en mogelijkheid om deze wensen naar eigen inzicht in te vullen.
Wij leggen geen beperking op. Je kunt ongelimiteerd webapplicaties maken voor diverse doelen, zonder enige restrictie op het aantal personen en gebruikersgroepen dat van de portalen gebruik wil maken. Mogelijkheden te over!

Dealer Portal

Hoshino Europe

“Het nieuwe dealerportaal, gebaseerd op de Quercis Business Portal, biedt Hoshino een grote mate van flexibiliteit en inclusiviteit waardoor een versnippert landschap is geëlimineerd en er één modern platform is voor de dealers/klanten van Hoshino. Uiteraard met een prachtige styling en volledig geïntegreerd met Exact Globe en Exact Synergy. De eerste klanten zijn nu aan het werk en zijn allemaal erg enthousiast en onder de indruk van de portal. Daar zijn we erg blij mee!

Ken Hoshino | Operations Manager | Hoshino Europe


Exact Globe | Quercis Business Portal | Exact Synergy

Sales portal

Voortman keukens

“Eerder namen we een nieuwe verkoper aan en dan duurde het minimaal een week om heel het systeem uit te leggen. Met onze huidige portalen hoef ik ze niet eens meer te trainen. Het spreekt helemaal voor zich.”

Jan Blankespoor | Procesmanager | Voortman Groep BV


Exact Synergy | Quercis Business Portal | Exact Globe

Crew / Enterprise Portal

MF Shipping Group

“Quercis heeft bijgedragen aan de professionalisering van de bedrijfsprocessen van MF Shipping Group. Het feit dat grote scheepsvaartbedrijven alles in het buitenland willen doen terwijl wij nog in staat zijn alles vanuit Nederland te managen, zegt genoeg over de vorm van automatisering. Ook als het gaat om het geringe aantal personeelsleden waarmee wij internationaal schepen managen komt deels door de automatiseringsslagen.”

Ivo Ramakers | Projectmanager & ICT manager | MF Shipping Group


Exact Globe | Quercis Business Portal | Exact Synergy

B2B ORDER PORTAL

Nail Creation

“Al jarenlang een fijne samenwerking met Quercis. Dit jaar voor al onze merken een mooi order portaal ontwikkeld. De portalen zijn specifiek gemaakt voor onze bedrijfsprocessen. Quercis denkt altijd mee vanuit klantperspectief en draagt pro-actief ideeën en oplossingen aan. Ook het onderhoud van de portalen is makkelijk en overzichtelijk. Kleine hick-ups worden snel opgelost.”  

Monique Munnecom-Brouns | Operations manager | Darmand Group


Exact Globe | Quercis Business Portal

Ontdek de mogelijkheden 

Ben je op zoek naar een eigen webportaal of webapplicatie? Wil je gegevens of bedrijfsprocessen uit Exact Globe, Exact Synergy of andere applicaties delen met belanghebbenden? Ervaar je net te weinig functionaliteit of gebruiksgemak bij je huidige software? Automatiseer dan je bedrijfsprocessen met de Quercis Business Portal. 

De business portal voor mijn organisatie

De Quercis Business Portal heeft veel te bieden, maar wat zijn nu precies de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij vertellen er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek. 

Voor wie?

De Quercis Business Portal kan voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Je hoeft niet per se gebruik te maken van Exact software om voordelen te behalen. Wij koppelen namelijk ook aan andere systemen, zoals Microsoft en Accountview en maken de applicatie geschikt voor gebruik op ieder device. 

Werken met één platform

De gebruikte technieken geven je één platform voor gebruik op desktop, tablet en/of smartphone. Je krijgt onafhankelijk van plaats en tijd toegang tot gegevens en bedrijfsprocessen.  

Meerdere databases

Gebruik gegevens uit meerdere databases. Combineer en presenteer data uit Exact Globe, Exact Synergy en andere SQL databases in één interface.  

Persoonlijke vormgeving

Kies uit een bibliotheek van elementen om web pagina’s vorm te geven. Gebruik knoppen, veldtypes, formulieren, lijsten, grafieken of één van de vele andere mogelijkheden.   

Corporate huisstijl

Vormgeving van het portaal is in grote mate zelf te bepalen. Niet alleen door de gebruikte elementen maar ook door het gebruik van bijv. beeldmateriaal en lettertype volgens de corporate huisstijl. 

Live data overzichtelijk

Geef gebruikers het overzicht en controle door te werken met dashboards. Informeer en geef feedback met live data door tellers en bedragen in tegels weer te geven. 

Drag and drop

Drag and drop functionaliteit wordt ondersteund. Bijvoorbeeld te gebruiken bij het uploaden van documenten en voor het verslepen van items in een kalender/agenda.  

Autorisatie verlenen

De gegevens zijn niet zomaar toegankelijk. Toegang van buiten het netwerk regelen we met ID en wachtwoord. Indien gewenst met twee-staps verificatie via SMS of e-mail.   

Gebruiksvriendelijk

De web pagina’s voor de applicatie worden geconfigureerd en zijn snel aan te passen aan de behoefte. Hier hoeft geen programmeur voor aan te pas te komen. 

Nieuwste technieken

Het platform maakt gebruikt van moderne technieken zoals HTML5, javascript en CSS. De applicatie wordt web-based en platform onafhankelijk met een lage ‘cost of ownership’. 

standaard templates voor generieke processen

Business Portal Templates

Voor meer generieke processen hebben we met het Quercis Business portaal diverse templates ontwikkeld. Met deze standaard inrichting voegen we binnen een handomdraai meer functionaliteit toe aan de functionaliteit van Exact Globe of andere ERP-systemen. We vergroten hiermee eenvoudig het toepassingsbereik van bijvoorbeeld de financiële of HR propositie van Exact en maken het meer geschikt voor grotere organisaties of complexere situaties. Dat is toch fijn om te weten!

Factuurverwerking

Quercis IFR portal

Factuurverwerking

Debiteurenbeheer

Quercis Creditmanagement Portal

Debiteurenbeheer

Selfservice HR

Quercis HR Portal

Selfservice HR

Onze filosofie

laat software voor je werken

Bedrijfsprocessen raken alle betrokkenen van een organisatie. Een efficiënte en succesvolle bedrijfsvoering gaat dus niet alleen om het optimaliseren van proces voor enkel eigen medewerkers. Ook klanten, leveranciers en andere externe partijen spelen een rol in het succes van de organisatie. Interactie, communicatie en informatievoorziening zijn dan ook cruciaal in de moderne organisatie.

Hiervoor zijn moderne en innovatieve oplossingen nodig die naadloos aansluiten bij de behoefte van de organisatie. Alles gericht op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Om iedere betrokkene in het proces op het juiste moment relevante informatie te geven. Zowel binnen als buiten de muren van de organisatie.

Wij kunnen deze ambitie waar maken met het platform van de Quercis Business Portal. Hiermee kan vrijwel iedere business consultant van Quercis de beste oplossing voor de vraagstelling realiseren. Aanvullend op standaard software als Exact creëren we in korte tijd gebruikersvriendelijke, flexibel vorm te geven en in te richten web portalen. Zonder te programmeren. 24/7 te gebruiken met ieder device.

“Een business portaal zorgt voor flexibiliteit en eenvoud in het proces zonder dat een gestructureerde manier van werken uit het oog wordt verloren.” 

Tijd voor duidelijkheid?

Wilt u dat uw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden?
Of wilt u het helemaal anders? Laat het ons weten.

Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in.
Wij spreken je graag!