Skip to main content

Quercis Business Portal

Optimaliseer processen met jouw portaal

Op zoek naar een oplossing om je gegevens en bedrijfsprocessen op een gebruikersvriendelijke en eigen wijze te delen?

De Quercis Business Portal vergroot het toepassingsbereik van standaard software van bijvoorbeeld Exact. Maak processen eenvoudig.

Multi device

Web-based 

Configureren i.p.v. programmeren

Voor medewerkers en/of klanten

Platform onafhankelijk

Quercis Business Portal

De kracht van tools en kennis

Met de Quercis Business Portal beschik je over een platform voor het realiseren van krachtige web portalen voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om een ‘Mijn omgeving’ voor je klanten of een oplossing voor het personeel, het platform geeft je de vrijheid en mogelijkheid om deze wensen naar eigen inzicht in te vullen.
Wij leggen geen beperking op. Je kunt ongelimiteerd webapplicaties maken voor diverse doelen, zonder enige restrictie op het aantal personen en gebruikersgroepen dat van de portalen gebruik wil maken. Mogelijkheden te over!

Het product

De kracht van tools en kennis. Webapplicatie voor elk doel.

Met de Quercis Business Portal beschik je over een platform voor het realiseren van krachtige web portalen voor meerdere doeleinden. Het platform geeft je de vrijheid en mogelijkheid om jouw wensen naar eigen inzicht in te vullen.

Voor wie

De Quercis Business Portal is voor iedereen van toegevoegde waarde.

Je hoeft niet per se gebruik te maken van Exact software om voordelen te behalen. Wij koppelen namelijk ook aan andere systemen, zoals Microsoft en Accountview en maken de applicatie geschikt voor gebruik op ieder device. 

Ontdek

De Quercis Business Portal voor mijn organisatie.

De Quercis Business Portal heeft veel te bieden, maar wat zijn nu precies de mogelijkheden voor jouw organisatie? Ontdek de mogelijkheden van onze webapplicatie.

Grenzen verleggen met de Quercis Business Portal

Het platform van de Quercis Business Portal stelt ons in staat om de grenzen te verleggen van standaard software zoals Exact, AFAS, Navision en meer. 

Gebruikersvriendelijk

De user-interface bepaalt de ervaring van de gebruiker​. Wij hebben er voor gezorgd om de inrichting vrij te bepalen. Zo heb je controle over de vorm en inhoud van de schermen en creëert je één platform voor meerdere doeleinden. Dit alles in jouw eigen vormgeving.

Multi device

De Quercis Business Portal is web based. Waardoor het platform en device onafhankelijk is. 24/7 Bereikbaar op desktop, tablet en smartphone.

Nieuwste technieken

De portal maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor we ruime mogelijkheden hebben op desktop en mobiel, jouw huisstijl kunnen toepassen en je plaats- en tijdonafhankelijk kan werken.

Flexibiliteit

De web service is configureerbaar, dit zorgt voor extreme flexibiliteit voor het creëren van oplossingen. Hierdoor kunnen we snel inspelen op noodzakelijke veranderingen in markt en werkwijze. 

quercis business portal

Specificaties


Werken met één platform

De gebruikte technieken geven je één platform voor gebruik op desktop, tablet en/of smartphone. Je krijgt onafhankelijk van plaats en tijd toegang tot gegevens en bedrijfsprocessen.  

Meerdere databases

Gebruik gegevens uit meerdere databases. Combineer en presenteer data uit Exact Globe, Exact Synergy en andere SQL databases in één interface.  

Persoonlijke vormgeving

Kies uit een bibliotheek van elementen om web pagina’s vorm te geven. Gebruik knoppen, veldtypes, formulieren, lijsten, grafieken of één van de vele andere mogelijkheden.   

Corporate huisstijl

Vormgeving van het portaal is in grote mate zelf te bepalen. Niet alleen door de gebruikte elementen maar ook door het gebruik van bijv. beeldmateriaal en lettertype volgens de corporate huisstijl. 

Live data overzichtelijk

Geef gebruikers het overzicht en controle door te werken met dashboards. Informeer en geef feedback met live data door tellers en bedragen in tegels weer te geven. 

Drag and drop

Drag and drop functionaliteit wordt ondersteund. Bijvoorbeeld te gebruiken bij het uploaden van documenten en voor het verslepen van items in een kalender/agenda.  

Autorisatie verlenen

De gegevens zijn niet zomaar toegankelijk. Toegang van buiten het netwerk regelen we met ID en wachtwoord. Indien gewenst met twee-staps verificatie via SMS of e-mail.   

Gebruiksvriendelijk

De web pagina’s voor de applicatie worden geconfigureerd en zijn snel aan te passen aan de behoefte. Hier hoeft geen programmeur aan te pas te komen. 

Nieuwste technieken

Het platform maakt gebruikt van moderne technieken zoals HTML5, javascript en CSS. De applicatie wordt web-based en platform onafhankelijk met een lage ‘cost of ownership’. 

Ontdek de Quercis Business Portal

Mogelijkheden te over met de Quercis Business Portal. Een greep uit ons werk vind je hier. 

De Quercis Business Portal voor mijn organisatie

Onze webapplicatie heeft veel te bieden, maar wat betekent dat precies voor jouw organisatie? Wij vertellen je er graag meer over of neem een kijkje in onze demo omgeving. 

Klanten vertellen

 • sales portal

  Voortman Keukens

  “Eerder namen we een nieuwe verkoper aan en dan duurde het minimaal een week om heel het systeem uit te leggen. Met onze huidige portalen hoef ik ze niet eens meer te trainen. Het spreekt helemaal voor zich.”

  Jan Blankespoort | Processmanager | Voortman Groep BV
 • 191004 - QBP - MF Shipping
  crew / enterprise portal

  MF Shipping Group

  “Quercis heeft bijgedragen aan de professionalisering van de bedrijfsprocessen van MF Shipping Group. Het feit dat grote scheepsvaartbedrijven alles in het buitenland willen doen terwijl wij nog in staat zijn alles vanuit Nederland te managen, zegt genoeg over de vorm van automatisering. Ook als het gaat om het geringe aantal personeelsleden waarmee wij internationaal schepen managen komt deels door de automatiseringsslagen.”

  Ivo Ramakers | Projectmanager & ICT manager | MF Shipping Group
 • Hoshino Europe dealer portal
  dealer portal

  Hoshino Europe

  “Het nieuwe dealerportaal, gebaseerd op de Quercis Business Portal, biedt Hoshino een grote mate van flexibiliteit en inclusiviteit waardoor een versnippert landschap is geëlimineerd en er één modern platform is voor de dealers/klanten van Hoshino. Uiteraard met een prachtige styling en volledig geïntegreerd met Exact Globe en Exact Synergy. De eerste klanten zijn nu aan het werk en zijn allemaal erg enthousiast en onder de indruk van de portal. Daar zijn we erg blij mee!

  Ken Hoshino | Operations manager | Hoshino Europe
 • QBP referentie - Nail creation
  B2B ORDER PORTAL

  Nail Creation

  “Al jarenlang een fijne samenwerking met Quercis. Dit jaar voor al onze merken een mooi order portaal ontwikkeld. De portalen zijn specifiek gemaakt voor onze bedrijfsprocessen. Quercis denkt altijd mee vanuit klantperspectief en draagt pro-actief ideeën en oplossingen aan. Ook het onderhoud van de portalen is makkelijk en overzichtelijk. Kleine hick-ups worden snel opgelost.”

  Monique Munnecom-Brouns | Operations manager | Darmand Group

  FAQ

  ons antwoord op de meest gestelde vragen

  Hoe werkt de Quercis Business Portal?

  De Quercis Business Portal bestaat uit twee onderdelen. De user interface, dat wat je aan de voorkant ziet en een connectiviteitslaag, de Quercis webservice. Hierdoor zijn we in staat om data vanuit meerder bronnen via de webservice te presenteren in een webapplicatie.

  De portal kun je zien als een blokkendoos, door middel van verschillende blokken bouwen wij een webplatform compleet aangepast aan jouw wensen. Door middel van elementen zoals formulieren, lijsten, grafieken, knoppen, veldtypes en meer hebben we de mogelijkheid om elke gewenste oplossing te bouwen. Denk aan een dealerportaal voor je klanten, een webshop, een mijnomgeving en nog veel meer.

  Waarom zou ik voor de Quercis Business Portal kiezen?

  Wanneer je tegen de kaders van Exact software of een ander ERP systeem aanloopt, biedt de Quercis Business Portal de mogelijkheid om de grenzen te verleggen. Zo kunnen wij specifiek voor jouw automatiseringsvraagstuk een oplossing realiseren.

  • Een efficiënter bedrijfsproces.
  • Flexibiliteit.
  • Integratie met Exact Globe en Synergy.
  • Professionalisering.
  • Automatisering.
  • Specifiek voor jouw bedrijfsproces.
  • Toepassingsbereik van standaard software van bijvoorbeeld Exact, Microsoft, AFAS Software en AccountView BV vergroten.
  • Je gegevens en bedrijfsprocessen op een gebruikersvriendelijke en eigen wijze delen met de stakeholders binnen en buiten jouw organisatie.
  Is de Quercis Business Portal standaard software?

  Ja, de software is standaard waarmee wij klantspecifieke inrichtingen kunnen realiseren. Wij hebben moderne en flexibele software oplossingen ontwikkeld met o.a. Microsoft technologie als basis. Voor het optimaal functioneren van deze software is het van belang dat de hardware afgestemd is op de te gebruiken software. Wij volgen hierin als basis de door Exact Software opgestelde systeemeisen.

  Hoe lang duurt een traject van A tot Z?

  Dit verschilt per project. We hebben projecten van 5 dagen, maar ook van 100 dagen. Afhankelijk van jouw wensen.

  Is het een cloud applicatie (SAAS)?

  Nee. De Quercis Business Portal wordt geïnstalleerd op een IIS web server en alle data zal worden opgeslagen in een SQL database, die geplaatst is op een Microsoft SQL Database Server.

  Wat zijn de implementatiekosten van een Quercis Business Portal?

  Dit verschilt per project, de grootte van een project bepaalt namelijk de manuren en de complexiteit.

  Welke koppelingen zijn er mogelijk met de Quercis Business Portal?

  Door de connectiviteitslaag zijn wij in staat om vrijwel alle koppelingen te realiseren. Wij hebben al verschillende koppelingen gemaakt, hierbij kun je denken aan een koppeling met WordPress, Buckaroo, Exact Software, Accountview, Microsoft, AFAS, Magento, Mollie, Spryng en meer. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging en kijken graag met je mee welke koppeling er nodig is voor jouw oplossing.

  Hoe kan ik data (veilig) delen?

  De gegevens zijn niet zomaar toegankelijk. Wij maken gebruik van een loginportal, zo krijg je alleen toegang tot de Quercis Business Portal  met ID en wachtwoord. Indien gewenst met twee-staps verificatie via SMS of e-mail.

  Wie implementeert de Quercis Business Portal?

  Dat doen wij. Onze consultants hebben enorm veel kennis over verschillende oplossingen en bouwen graag wat past binnen jouw organisatie.

  Welke oplossingen zijn er?

  Naast de mogelijkheid om een portaal van begin af aan op te bouwen hebben wij ook basic templates klaar staan. Allemaal op basis van de Quercis Business Portal. Met deze standaard inrichting voegen we binnen een handomdraai meer functionaliteit toe aan Exact Globe of andere ERP-systemen. We vergroten hiermee eenvoudig het toepassingsbereik van bijvoorbeeld de financiële of HR propositie van Exact en maken het meer geschikt voor grotere organisaties of complexere situaties. Zo hebben wij o.a. basic templates voor HRfactuurverwerking en creditmanagement.

  Is het maatwerk?

  Nee. De Quercis Business Portal is geen maatwerk oplossing. De inrichting die wij met de Quercis Business Portal realiseren is wel maatwerk. Dat betekent dat we de portal helemaal kunnen aanpassen naar jouw wensen.

  Moet ik zelf verstand hebben van codes/software?

  Nee. Onze consultants hebben alle kennis in huis om de Quercis Business Portal te implementeren voor jouw organisatie. Jij hebt dus zelf niet de kennis nodig.

  Ik heb al een Exact partner, maar ik wil wel graag de Quercis Business Portal. Kan dat?

  Jazeker. Ook als wij niet jouw officiële Exact partner zijn dan kunnen wij nog steeds, eventueel in overleg met je huidige Exact partner, de portal implementeren.

  Ondersteunt

  Interactie, communicatie en informatievoorziening zijn cruciaal in de moderne organisatie. De Quercis Business Portal zorgt er voor dat iedere betrokkene in het proces op het juiste moment relevante informatie te zien krijgt. Zowel binnen als buiten de muren van de organisatie.

  “Een business portaal zorgt voor flexibiliteit en eenvoud in het proces zonder dat een gestructureerde manier van werken uit het oog wordt verloren.”

  Martijn Brants | Technisch directeur bij Quercis

  • Creditmanagement Portal - Hero

   Interne medewerkers

   Bedrijfsprocessen raken alle betrokkenen van een organisatie. Deel informatie en gegevens uit meerdere databases met je interne medewerkers. Jij bepaalt zelf wie wat te zien krijgt.

  • Externe partijen

   Ook klanten, leveranciers en andere externe partijen spelen een rol in het succes van de organisatie. Met de Quercis Business Portal bepaal jij welke gegevens je deelt met je stakeholders.

  Hoe we het doen

  De route die we samen bewandelen

  Met de Quercis Business Portal zijn wij in staat om, aanvullend op standaard software, de beste oplossing voor elke vraagstelling te realiseren. Samen zetten we de beste oplossing neer voor meer flexibiliteit en eenvoud in je bedrijfsproces. Zonder dat een gestructureerde manier van werken uit het oog verloren wordt. Hoe we uiteindelijk samen tot de beste oplossing komen? 

  • Eerste contact

   Het eerste contact is met onze sales afdeling. Zij luisteren naar je vraagstuk op het gebied van automatisering. En maken de vertaling naar het oplossingsconcept.

  • Partnerschap

   Zodra de beste oplossing is gevonden gaan we een samenwerking met elkaar aan. Een succesvol traject doe je nooit alleen. Wij gaan daarom echt een partnerschap met je aan.

  • Functioneel ontwerp

   We gaan verder in op de vraagstelling zodat we een functioneel ontwerp van jouw portaal kunnen maken. We presenteren deze aan jou.

  • Bouwen

   Dan gaan wij aan je portaal bouwen. De duur van de implementatie is afhankelijk van de complexiteit van het portaal.

  • Show & Tell sessies

   Tijdens het bouwen hebben we geregeld Show & Tell sessies. We laten zien wat we hebben gebouwd. Er kan feedback gegeven worden. De feedback verwerken totdat we uiteindelijk een product hebben waar iedereen 100% tevreden mee is.

  • Testen

   Elke keer als we iets gebouwd hebben kan jij het gaan testen. Werkt het allemaal zoals je zou willen? Uitgebreid testen zorgt ervoor dat de livegang soepel verloopt.

  • We gaan live!

   Het moment van de waarheid. Na hard werken is het dan tijd voor livegang!

  • Doorontwikkeling

   En uiteraard stoppen we niet na livegang. Onze support afdeling staat voor je klaar bij vragen. En wij ontwikkelen graag verder met je mee.

   QBP - Het traject - Infographic - Horizontaal

   Tijd voor duidelijkheid?

   Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!