Evenementen waar je verder mee komt

Meerdere keren per jaar organiseert Quercis evenementen en sessies waar u wordt geïnformeerd over producten van Quercis, Exact of anderen. Krijg praktische tips en tools en vergroot het inzicht in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Neem deel aan een van onze evenementen! U kunt dan denken aan webinars waarbij u wordt bijgepraat over de mogelijkheden van onze Quercis Business Portal, Quercis Creditmanagement Portal, Quercis IFR Portal of Microsoft Power BI.

Effectief debiteurenbeheer in betere tijden

KRIJG MEER CONTROLE OVER HET BETAALGEDRAG VAN JE KLANTEN!

Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft zijn of haar eerste corona-vaccinatie gehad. De voorbode voor herstel is aanwezig en De Nederlandse Bank verwacht voor 2021 en 2022 een krachtig economisch herstel.

Dit zorgt voor omzetstijging en groeiende factuurstromen binnen organisaties. Efficiënt en effectief debiteurenbeheer was en blijft dus belangrijk. Hoe doe je dit en welke tooling is er voor Exact software beschikbaar om creditmanagement succesvol te laten zijn binnen jouw organisatie?

In dit webinar laten we je zien hoe de Quercis Creditmanagement Portal bijdraagt in effectief en efficiënt debiteurenbeheer. Het zal je duidelijk worden wat de meerwaarde is ten opzichte van de module E-Herinnering van Exact. De volgende zaken komen aan bod:

 • Hoe eenvoudig het proces van aanmanen werkt via een ingesteld scenario per klant
 • Tonen van een compleet dossier per klant en factuur zodat je je direct kunt richten op actuele acties
 • E-mail communicatie met klanten en/of collega’s
 • Opbouw van dossiers met acties en documenten
 • Rapportages 

Allemaal zaken die ervoor zorgen dat je op de juiste momenten persoonlijk contact hebt met klanten. De praktijk leert dat openstaande posten dan het snelst worden voldaan.  Zo ben je dus efficiënt en effectief bezig!

Krijg grip op het betaalgedrag van je klanten


Webinar: Update Exact Globe+

wat gaat de nieuwe release van Exact Globe mij brengen?

Wat gaat er gebeuren?

Exact lanceert een technologisch vernieuwde versie, genaamd Exact Globe+, Exact Compact+ en Exact Business Software+.
In een notendop bevatten deze een technische uplift en een compleet nieuwe en moderne gebruikersinterface. Door dit alles biedt Exact haar klanten een nieuw platform waarmee je weer klaar bent voor de toekomst! 

Wie praat u bij?

Onze gastspreker, Danny Bonthuis, praat je in een half uur bij over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Exact Globe+ en beantwoordt vragen als:

 • Welke verbeteringen biedt Exact Globe+?
 • Wat is de status van de controlled release?
 • Wanneer ben jij aan de beurt?
 • Wat kost Exact Globe+?
 • Wat zijn de implicaties van de overstap naar Globe+?
 • En nog veel meer…

Danny Bonthuis – Exact Software

Danny is als Senior Commercial Product Manager verantwoordelijk voor de Exact Globe en Synergy productlijnen, inclusief aanleunende oplossingen en platform gerelateerde zaken. Met ruim 20 jaar ervaring binnen Exact in verschillende functies van Support en Consultancy tot Product Management houdt hij zich nu bezig met de lancering en vervolg innovatie roadmap van Exact Globe+.

Bent u benieuwd naar de highlights van dit webinar? Lees meer op onze blog of bekijk de video van het webinar.

Update Exact Globe+