Gratis online webinars

Agenda 2022 | Webinars


Neem deel aan één van onze webinars. Krijg praktische tips en tools en vergroot het inzicht in bedrijfsprocessen. Hieronder vind je de geplande webinars voor 2022. Houd de agenda in de gaten want er worden steeds weer nieuwe webinars toegevoegd.

webinar Blue10

8 september 2022

Webinar Blue10

Op naar de cloud! Werk jij met cloud software en wil je jouw administratieve processen automatiseren? Dat kan met de oplossing van Blue10. Samen met Blue10 organiseren we dit webinar om jou meer inzage te geven hoe je je financiële administratie op orde houd.

Agenda 2022

Webinar gemist? 


Heb je één van onze webinars gemist? Geen probleem! Kijk hier de webinars terug en vergroot je kennis in het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Toch nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Quercis Creditmanagement Portal

17 februari 2022

Webinar Creditmanagement

In dit webinar laten we je zien hoe de Quercis Creditmanagement Portal bijdraagt in effectief en efficiënt debiteurenbeheer. 

Purchase to Pay

16 juni 2022

Webinar Purchase to Pay

Wil je in de  toekomst nog beter kunnen anticiperen op de marktvraag tijdens economische groei? Een goed inkoopmanagement systeem helpt hierbij.  In dit webinar nemen we je mee in Purchase-2-Pay oplossingen.

Exact RPA

14 juli 2022

Webinar RPA

Met Exact Robotic Process Automation (RPA) wordt het mogelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren. Hoe dat werkt leggen we je graag uit in dit webinar. 

Terugkijken 2022