Skip to main content

Evenementen

Agenda 2023

Neem deel aan één van onze webinars. Krijg praktische tips en tools en vergroot het inzicht in bedrijfsprocessen. Hieronder vind je de geplande webinars voor 2023. Houd de agenda in de gaten want er worden steeds weer nieuwe webinars toegevoegd.

Agenda 2023

Ontdek de Kracht van Exact Online Premium: Een seminar voor jouw succesvolle overgang

Exact Online Premium is dé volgende stap in de evolutie van Exact Online. Het biedt geavanceerde functionaliteiten en unieke voordelen ten opzichte van andere Exact oplossingen. Tijdens dit seminar laten we je kennismaken met de kracht en flexibiliteit van deze oplossing.
Datum: 30 mei 2024
Locatie: Eindhoven
Tijd: 14:00
Duur: 2 uur

Quercis Connects – Live event – 12 september 2024

Een middag vullend programma waarin we je meenemen in de ontwikkelingen bij Quercis en Exact. Leer meer over onze ontwikkelingen en hoe onze producten jouw organisatie toekomstbestendiger kunnen maken. We duiken dieper in de laatste ontwikkelingen binnen Exact software. En inspirerende sessies waarin we je meenemen in de ontwikkelingen in de markt en hoe je daar slim op kan inspelen. Zo blijf jij de concurrentie altijd een stapje voor.
Locatie: Utrecht
Tijd: 13:30
Duur: 4 uur

Exact Live

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. Na twee online events keren we nu weer terug naar Ahoy in Rotterdam. En dit belooft een speciale editie te worden, want Exact Live bestaat 10 jaar!
Datum: 19 juni 2024
Locatie: Rotterdam
Tijd: Hele dag

Een introductie in Power BI

Aan tafel met Bert! | In 10 video’s gaat Bert Zweers je alles vertellen over Business Intelligence & Microsoft Power BI. Wat kun je zoal verwachten? Hoe integreer je bijvoorbeeld een Excel bestand in Power BI? Of wil je weten hoe je functionele dashboards maakt? We leggen het allemaal uit.
Datum: Altijd online te volgen
Locatie: Nader te bepalen
Duur: 1 uur

Webinars terugkijken

Heb je één van onze webinars gemist? Geen probleem! Kijk hier de webinars terug en vergroot je kennis in het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Toch nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Webinar inkoopmanagement

Tijdens het webinar: “Inkoopmanagement: zo kan het ook!” laten we je zien hoe de inzet van software helpt bij het structureren van het inkoopproces. Het resultaat: je hebt meer controle over jouw uitgaven voor goederen en andere kosten (spend).

Webinar Exact RPA

Met Exact (RPA) wordt het mogelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren. Stel regels in om handmatige terugkerende handelingen automatisch uit te voeren.  In dit webinar nemen we je mee in de oplossing van Exact.

Webinar effectief debiteurenbeheer

In dit webinar laten we je zien hoe de Quercis Creditmanagement Portal bijdraagt in effectief en efficiënt debiteurenbeheer. Het zal je duidelijk worden wat de meerwaarde is ten opzichte van de module E-Herinnering van Exact.