Evenementen waar je verder mee komt

Meerdere keren per jaar organiseert Quercis evenementen en sessies waar u wordt geïnformeerd over producten van Quercis, Exact of anderen. Krijg praktische tips en tools en vergroot het inzicht in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Neem deel aan een van onze evenementen! U kunt dan denken aan webinars waarbij u wordt bijgepraat over de mogelijkheden van onze Quercis Business Portal, Quercis Creditmanagement Portal, Quercis IFR Portal of Microsoft Power BI

Onlangs hebben we de onderstaande webinars georganiseerd. 

Webinar: Efficiënt debiteurenbeheer

KRIJG MEER CONTROLE OVER HET BETAALGEDRAG VAN JE KLANTEN!

Covid-19 zorgt voor instabiele economische tijden. Het bewaken van geldstromen wordt hierdoor belangrijker dan normaal. Welke tooling is er voor Exact software beschikbaar om creditmanagement succesvol te laten zijn binnen uw organisatie?

In dit webinar laten we u zien hoe de Quercis Creditmanagement Portal bijdraagt in effectief en efficiënt debiteurenbeheer. Het zal u duidelijk worden wat de meerwaarde is ten opzichte van de module E-Herinnering van Exact. De volgende zaken komen aan bod:

  • Hoe eenvoudig het proces van aanmanen werkt via een ingesteld scenario per klant
  • Tonen van een compleet dossier per klant en factuur zodat je je direct kunt richten op actuele acties
  • E-mail communicatie met klanten en/of collega’s
  • Opbouw van dossiers met acties en documenten
  • Rapportages 

Allemaal zaken die ervoor zorgen dat je op de juiste momenten persoonlijk contact hebt met klanten. De praktijk leert dat openstaande posten dan het snelst worden voldaan.  Zo ben je dus efficiënt en effectief bezig!

Krijg grip op het betaalgedrag van je klanten


Webinar: Efficiënt debiteurenbeheer voor Exact

Power BI: A beginners guide voor Exact

Breng uw gegevens uit Exact tot leven!

Iedereen die werkt met de software van Exact beschikt over een grote hoeveelheid data. Wij constateren dat de potentie hiervan vaak niet (ten volle) wordt benut. Met Microsoft Power BI  kun je mooie bruikbare visualisaties van je data maken en delen. Voor het verkrijgen van inzichten en ter ondersteuning van besluitvorming.

In dit webinar nemen we u mee in de wereld van business intelligence. We laten zien dat het maken van rapporten en dashboards op basis van Exact gegevens snel en eenvoudig kan. Dit alles in de hoop dat u zelf hiermee aan de slag gaat.

Wat kunt u verwachten van dit webinar?

  • Korte uitleg van de basis beginselen van Power BI
  • We geven aan met welke data in Exact je snel en eenvoudig je eerste rapporten kunt maken
  • Via een voorbeeld creëren we een eerste opzet voor een rapport voor debiteuren

Met de verkregen kennis tijdens deze sessie bent u in staat om aan de slag te gaan met Microsoft Power BI op basis van gegevens uit de Exact database.

Laat je Exact gegevens leven