Evenementen

Agenda 2023

Neem deel aan één van onze webinars. Krijg praktische tips en tools en vergroot het inzicht in bedrijfsprocessen. Hieronder vind je de geplande webinars voor 2023. Houd de agenda in de gaten want er worden steeds weer nieuwe webinars toegevoegd.

Agenda 2023

Exact Live

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. Na twee online events keren we nu weer terug naar Ahoy in Rotterdam. En dit belooft een speciale editie te worden, want Exact Live bestaat 10 jaar!
Datum: 16 mei 2023
Locatie: Rotterdam
Tijd: Hele dag

Lancering | Quercis Basic Templates

Standaard templates voor generieke processen, dat zijn de Quercis Basic Templates. Met deze standaard inrichting voegen we binnen een handomdraai meer functionaliteit toe aan de functionaliteit van Exact Globe of andere ERP-systemen. Ontdek de mogelijkheden van onze basic templates!
Datum: 8 juni 2023
Locatie: Nader te bepalen
Tijd: 10:00 uur
Duur: 1 uur

Seminar | Grip op je geldstroom

Is het tijd voor inzicht in en controle over jouw bedrijfsprocessen? Kom dan naar ons seminar Grip op je geldstroom! Tijdens het seminar ‘Grip op je geldstroom’ gaan specialisten van Quercis dieper in op dit onderwerp. Het doel is meer grip te krijgen op de verwerking van inkoopfacturen en het debiteurenbeheer.
Datum: 9 maart 2023
Locatie: Nader te bepalen
Tijd: 10:00 uur
Duur: 3 uur

Training | Haal meer uit Exact

Wij zijn als Exact Gold Partner één van de meest deskundige partners. Wij zorgen voor ervoor dat jij je processen zo optimaal hebt ingericht, dat doen wij door de grenzen van Exact software te verleggen. Met onze oplossingen kijken wij buiten de kaders en gaan we door waar standaard software stopt. Maar hoe haal jij nu het meeste uit je Exact software? Daar kom je achter tijdens onze trainingssessie: Haal meer uit Exact!
Datum: Volgt zo spoedig mogelijk
Locatie: Nader te bepalen
Tijd: Nader te bepalen
Duur: Nader te bepalen

Webinars terugkijken

Heb je één van onze webinars gemist? Geen probleem! Kijk hier de webinars terug en vergroot je kennis in het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Toch nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Webinar inkoopmanagement

Tijdens het webinar: “Inkoopmanagement: zo kan het ook!” laten we je zien hoe de inzet van software helpt bij het structureren van het inkoopproces. Het resultaat: je hebt meer controle over jouw uitgaven voor goederen en andere kosten (spend).

Webinar Exact RPA

Met Exact (RPA) wordt het mogelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren. Stel regels in om handmatige terugkerende handelingen automatisch uit te voeren.  In dit webinar nemen we je mee in de oplossing van Exact.

Webinar effectief debiteurenbeheer

In dit webinar laten we je zien hoe de Quercis Creditmanagement Portal bijdraagt in effectief en efficiënt debiteurenbeheer. Het zal je duidelijk worden wat de meerwaarde is ten opzichte van de module E-Herinnering van Exact.