Skip to main content

Een introductie in Power BI


Alles wat je wilt weten over Business Intelligence

Aan tafel met Bert

Datum: Altijd online te volgen
Locatie: Nader te bepalen
Duur: 1 uur

In het kort

Aan tafel met Bert! | In 10 video’s gaat Bert Zweers je alles vertellen over Business Intelligence & Microsoft Power BI. Wat kun je zoal verwachten? Hoe integreer je bijvoorbeeld een Excel bestand in Power BI? Of wil je weten hoe je functionele dashboards maakt? We leggen het allemaal uit.

Quercis is al een aantal jaren actief op het gebied van Business Analytics, en we laten jullie graag zien waar dat toe heeft geleid. Aan de hand van een aantal onderwerpen zal Bert Zweers jullie kennis laten maken met Business Analytics en Microsoft Power BI in het bijzonder. We gaan niet heel diep in op de materie, maar we laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om het in te zetten als instrument.

Collega Bert Zweers, Business Consultant en BI consultant, neemt je in 9 afleveringen mee in het onderwerp Business Analytics en Microsoft Power BI. In de afgelopen 20 jaar heeft Bert als consultant gezien dat bedrijven veel data verzamelen, en nu is de tijd gekomen om meer met die data te doen. In onderstaande video’s laat Bert je zien hoe je die data uit Exact en andere bronnen kunt gebruiken om de juiste beslissingen te nemen ten aanzien van je bedrijfsvoering.

Bekijk hier alle video’s.

Gratis dashboard aanvragen

INZICHT IN JOUW DEBITEUREN

Een dashboard op basis van Exact Globe is ons Creditmanagement dashboard. Exact data wordt in een interactief dashboard getoond. Het dashboard toont per debiteur het betaalgedrag over een gekozen periode, de totale omzet, gemiddelde betalingstermijn en de gemiddelde factuurwaarde. Interessante informatie die gebruikt kan worden om de gemiddelde tijd dat een factuur openstaat, te verlagen. Wil je dit dashboard gratis ontvangen? Laat je gegevens dan achter en we nemen contact met je op: Gratis Power BI dashboard


Wie praat je bij: Bert Zweers

Business Consultant
In de afgelopen 20 jaar heeft Bert als consultant gezien dat bedrijven veel data verzamelen, en nu is de tijd gekomen om meer met die data te doen. In deze video’s laat Bert je zien hoe je die data uit Exact en andere bronnen kunt gebruiken om de juiste beslissingen te nemen ten aanzien van je bedrijfsvoering.