Het team achter Quercis

Leer ons kennen

Quercis bestaat uit een team van 25 enthousiaste professionals. Stuk voor stuk bijzondere mensen met uitzonderlijke eigenschappen. We vinden ons bedrijf niet voor niets duidelijk anders. 

Van schoolverlater tot doorgewinterde veteraan, we hebben ze allemaal. Door ervaring te koppelen aan jong talent zijn wij in staat snel te schakelen tussen vraag, kennis en nieuwste ontwikkelingen in de markt. Met allemaal onze eigen skills en eigenaardigheden vormen we een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Dit resulteert in innovatieve oplossingen en soepel lopende projecten.

Directie Directie

Onze cultuur

Belangrijke kernwaarden

Wij hechten veel waarde aan de cultuur binnen Quercis. Wij proberen een omgeving te scheppen waar iedereen zich vrij voelt om zichzelf te ontwikkelen.

Wij leggen geen beperkingen op. Toon je initiatief, dan wordt er ruimte gegeven om je daarin te ontwikkelen. We vinden dat dit moet plaatsvinden in een cultuur waarin iedereen zich vrij voelt, zichzelf kan zijn en zich niet geremd voelt om iets te zeggen.

Er is geen merkbare hiërarchische structuur en iedereen is even waardevol voor Quercis. De directie werkt gewoon net zo hard mee om klanten blij te maken. Dat doen we in een ongedwongen sfeer waar ‘fun‘ een hele belangrijke factor is. Want uiteindelijk schept dat ook de voorwaarde die ervoor zorgt dat mensen het prettig vinden om hier te werken.

Martijn, Dirk & Jan

Quercis in beeld

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden, aangenaam kennis te maken!

 • Vrijdagmiddag borrel Vrijdagmiddag borrel
 • Collega's spelletje aan het spelen Collega's spelletje aan het spelen
 • Vergadering Vergadering
 • Meeting collega's achter laptop Meeting collega's achter laptop

Wij zijn serieus over talent

We kunnen het niet anders zeggen: maar werken bij Quercis is duidelijk anders. Wij bieden je een carrière met een ander perspectief. Natuurlijk is het een pré als je ervaring met Exact software hebt, maar minstens zo belangrijk vinden wij dat je binnen ons team past en op HBO/WO-niveau acteert. Dat je snel kunt schakelen, een open geest hebt en beschikt over relativeringsvermogen en een dosis humor. Bij Quercis is veel mogelijk voor zelfstandige en leergierige mensen.

Werken bij Quercis

Onze medewerkers vertellen

 • Liza Hanselaar Liza Hanselaar

  Liza Hanselaar

  Marketing & Communicatie

  “Uniek aan de cultuur bij Quercis vind ik dat je hier echt jezelf mag en vooral kan zijn. Waar veel bedrijven zeggen dat het zo is, maken ze het bij Quercis ook echt waar. We zijn een leuke club mensen met allemaal een eigen karakter en dat wordt ook zeer gewaardeerd door iedereen. Of je nu extravert, introvert, of alles er tussen in bent, je vindt je plek bij Quercis. Het hele team zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt.

  Wat ik verder prettig vind is dat je veel zelfstandigheid krijgt vanuit het management, je pakt naar eigen inzicht je werk op. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor zijn of haar werk, en we zitten hier dan ook allemaal met hetzelfde doel. Quercis en onze klanten vooruit helpen. Dit merk je ook in de sfeer onderling, we doen het echt samen.”

 • Maarten van den Hout Maarten van den Hout

  Maarten van den Hout

  Business Architect

  “Quercis bestaat uit professionals die een zeer hoge mate van verantwoordelijkheid kennen voor hun eigen werk, maar evengoed bereid zijn om collega’s op weg te helpen met gericht advies. Of dat advies nu gevraagd of ongevraagd is, we zijn zowel direct als respectvol naar elkaar. De sfeer bij ons op kantoor is ontspannen en informeel. Samen zwakken we graag met veel (zelf)spot de problemen van alledag af. Het is belangrijk voor ons dat iedereen zich op zijn gemak voelt; de een loopt hierdoor in pak en de ander op blote voeten rond.

  Hiërarchie is bij Quercis nauwelijks merkbaar. Ieders mening is waardevol en mag meebeslissen over de koers die we varen. Niemand ontkomt aan een gezonde portie trash talk wanneer hun team de laatste plaats bereikt tijdens een door de personeelsvereniging georganiseerde pubquiz.”

 • Stan Conjaerts Stan Conjaerts

  Stan Conjaerts

  Business Consultant

  I thrive on trust and growth. Ik geloof in dit bedrijf, de mensen die er werken en de gezette doelstellingen. We maken mooie dingen, werken voor mooie klanten en hebben een top sfeer. We respecteren elkaar, zijn veelzijdig, deskundig en toegankelijk. Er wordt veel met (maar ook om) elkaar gelachen. Geen project is hetzelfde en (bijna) geen dag is saai. Je wordt telkens uitgedaagd nieuwe oplossingen te bedenken en bestaande oplossingen te verbeteren. Het is dus niet zo dat je alleen maar aan de tekentafel zit of alleen maar uitvoerend bezig bent, je bent in beide trajecten betrokken.

  Juist datgene wat Quercis anders maakt dan andere voel je ook terug vanuit de managementstijl. Die is gebaseerd op vertrouwen en verantwoordelijkheid. Het management staat direct klaar als je ze nodig hebt, maar laat je verder ook heel vrij. Voor mij is vertrouwen daarin het allerbelangrijkste en “trust is a two-way street”. Ze moeten mij kunnen vertrouwen dat ik mijn werk goed doe en ik vertrouw op het management dat ze daar de best mogelijke omstandigheden voor creëren.”

 • Carlus Somers Carlus Somers

  Carlus Somers

  Business Consultant

  “ Zelfstandig samen werken. Sinds augustus 2010 werk ik met veel plezier bij Quercis. In vergelijking met de andere consultancy bedrijven waar ik voorheen werkzaam ben geweest, is Quercis een flexibele en informele organisatie. Hierdoor krijg ik de vrijheid om zelfstandig oplossingen te implementeren en op een makkelijke manier kennis te delen met collega’s.

  Het pragmatisme in combinatie met een gezonde dosis humor zijn voor mij de juiste ingrediënten van het plezierig werkklimaat bij Quercis.”

 • Jeroen Krugers Jeroen Krugers

  Jeroen Krugers

  Senior Accountmanager

  Creatieve oplossingen en uitstekende sfeer. Na jaren ervaring in het adviseren van bedrijfsoplossingen van Exact en Microsoft (SharePoint) was een overstap naar Quercis een logische keuze. Door de grote ervaring van onze consultants kan Quercis haar klanten bij de hand nemen in de volgende stap in de informatisering van hun organisatie. Door te kiezen voor marktstandaarden aangevuld met eigen oplossingen kunnen wij de klant goed en beheersbaar faciliteren met het automatiseren van en inzicht geven in haar bedrijfsprocessen.

  Ik ben het meest onder de indruk van de mensen die Quercis maken. De collegialiteit die leidt tot een goede werksfeer en vooral tot constructieve samenwerking waarbij ieder zijn vakkennis zo goed mogelijk aanwendt en elkaar weet te vinden voor het beste resultaat.”

 • Jeroen Dobbelsteen Jeroen Dobbelsteen

  Jeroen Dobbelsteen

  Business Consultant

  We presenteren ons als duidelijk anders, maar we zijn ook duidelijk anders. Als ik het vergelijk met andere partijen is het allemaal flexibeler. Het management is altijd te benaderen. Het is niet zo dat de directeur op de derde verdieping in een ivoren toren met een stropdas zit. Sterker nog, je kent Dirk, Martijn en Jan, die zijn overal bij. Wat erg prettig is.

  Er zijn ook secundaire mogelijkheden of je kunt je voorkeur aangeven als het gaat om je werkzaamheden. Naar wat voor klanten wil je toe en wat voor werk wil je doen? Alles gaat in overleg. Daarvoor vragen ze wel dat je je verantwoordelijkheid neemt. Ik ben hier bijvoorbeeld in dienst gekomen als zijnde zzp’er. En het wordt ook gewaardeerd als je jezelf zo opstelt. Je zorgt dat je je eigen projecten draait en als er problemen zijn dan klop je aan bij het management of directie. We kijken dan samen hoe het verder moet. Anders dan wanneer je bij een grotere partner in dienst bent waar veel zaken vooraf zijn bepaald. En dat is echt het grote verschil.”  

 • Avatar - portretfoto Avatar - portretfoto

  Ellen Hezemans

  Support Consultant

  “We staan allemaal voor elkaar klaar. We werken hard en er wordt veel gelachen. We hebben respect voor elkaar. En ik vind het gezamenlijk lunchen gezellig. Bovendien heeft het management een luisterend oor.

  Dat sfeertje wat er hangt, dat nemen we volgens mij allemaal een beetje over. Iedereen kan zichzelf zijn en is dat ook. Daar houd ik wel van.” 

 • Desi Ramdhani Desi Ramdhani

  Desi Ramdhani

  Consultant

  “Ik vind dat ik hier goed begeleid ben tijdens mijn stage. Ik werd begeleid door Jeroen, hij was mijn procesbegeleider. Hij nam ook iedere week de tijd om mijn rapport door te lezen. Daarnaast heeft Raymond me ook ondersteund in het schrijven en vormgeven van mijn onderzoek. Raymond was mijn technische begeleider en hij keek naar de technische realisatie. Als je afstudeert bij Fontys Hogeschool heb je een technisch aspect en een proces. Bij Quercis had ik hiervoor dus twee begeleiders en dat werkte super.” 

  “Ik heb hiervoor ICT & Business gedaan, op de Fontys. In het eerste jaar, dacht ik er over na om software engineer te worden. Dan ben je meer bezig aan de achterkant, met coderen en bouwen. Je hebt alleen te maken met bepaalde betrokkenen. Op het moment dat je ICT en Business volgt, focus je je meer op de consultant rol, op het functioneel beheer en het testen. Dan zit je meer met de klant aan tafel. Ik kom met klanten in aanraking én ik overleg met de mensen die aan de achterkant zitten. Ik zit er eigenlijk een beetje tussenin. Dat spreekt me erg aan. Ik wil mezelf niet alleen bezighouden met bedrijfsprocessen, maar ook niet alleen met de techniek. En hier krijg je de ruimte om portalen te bouwen, maar ook om een klant het IFR portaal uit te leggen. Dus ik zit goed op mijn plek.”  

vacatures

Versterk ons team!

New business sales

Relatiebouwer die ons op de kaart zet
Als specialist met relevante werkervaring in diverse bedrijfsprocessen en bekendheid met de mogelijkheden van software ben jij in staat om oplossingen te bespreken die de klant inzicht en controle geeft. Bij Quercis bieden we je een carrière die duidelijk. anders. is.

Junior business consultant

Leer meer als beginnende professional
Naast de instroom van ervaren mensen biedt Quercis ook ruimte aan beginnende professionals. Bij een junior business consultant richten wij ons in de opleiding in eerste instantie op het vergroten van kennis van de software componenten waarmee wij onze oplossingen creëren.

Senior business consultant

Bruggenbouwer en procesbewaker pur sang
Als specialist met relevante werkervaring in diverse bedrijfsprocessen en bekendheid met de mogelijkheden van software ben jij in staat om oplossingen te bespreken die de klant inzicht en controle geeft. Bij Quercis bieden we je een carrière die duidelijk. anders. is.