Skip to main content

Inkomend Factuur Register Template

Inzicht in en grip op de inkomende facturen

Controleer en fiatteer inkoopfacturen online via de Quercis IFR Template. Snel, eenvoudig, waar en wanneer het je uitkomt. Gebruiksvriendelijke factuurverwerking:

Voor budgethouders, controllers en directie

Flexibele routering 

Geschikt voor Exact Globe 

Microsoft Dynamics NAV 

Basic Template | Inkomend Factuur Register

Efficiënte factuurverwerking

Tijdens de ontwikkeling van de Quercis IFR Template is ‘LEAN’ als belangrijkste uitgangspunt gehouden. Bij inzet van de IFR Template hebben klanten aanzienlijk minder administratieve last. Het doel van de IFR Template is om het factuurverwerkingsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarbij bevordert dit het eigen betaalgedrag wat kan bijdragen aan een betere kredietwaardigheid.  

Digitale factuurverwerking

Hoe houd ik grip op het factuurverwerkingsproces? Dit is vast een vraag die je jezelf wel eens stelt. Met de Quercis IFR Template krijgen organisaties een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor het digitaal fiatteren van facturen. Een oplossing die geheel flexibel is in te richten. Wij bieden een laagdrempelige oplossing met een vriendelijke interface voor ieder apparaat. Het template is tot stand gekomen met onze kennis en ervaring in het automatiseren en optimaliseren van financiële processen.  

Gebruiksvriendelijk

Ons template is afgestemd op en ontwikkeld voor de gebruiker. Het scherm is (per persoon) flexibel in te richten waardoor iedere gebruiker een prettige werkomgeving ervaart.

Efficiënt en eenvoudig

Door de flexibel in te richten autorisatieroutes komen facturen altijd bij de juiste persoon terecht. De route wordt bepaald aan de hand van de financiële boeking waardoor fouten niet meer voorkomen. 

Geautoriseerde toegang

Je kunt zelf gebruikers geautoriseerde toegang tot dossiers en processen geven. Hierbij is het zelfs mogelijk om externe gebruikers toegang te verlenen. Bijvoorbeeld een ingehuurde projectleider.  

Multi device selfservice

Facturen zijn te beoordelen via desktop, tablet of smartphone.  Waar je je ook bevindt, je hebt 24/7 toegang. Efficiënt toch?

Basic Template | Inkomend Factuur Register

Specificaties


Dashboard of startpagina

Op de startpagina heb je direct inzicht in je persoonlijke actielijst en is het mogelijk om eenvoudig facturen te zoeken. Belangrijke KPI’s, zoals het openstaand saldo is zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau inzichtelijk.  

Persoonlijke voorkeuren

Het IFR template biedt verschillende instellingen om de factuurverwerkingen nog efficiënter te laten verlopen. Zoals de delegatie optie om tijdelijk iemand anders je facturen te laten goedkeuren. Kun jij met een gerust hart op vakantie.

Meldingen

Altijd op de hoogte? Binnen het IFR template is het mogelijk automatisch meldingen te ontvangen. Wordt de factuur afgekeurd of is de boeking aangepast? Je blijft in control. 

Overzichten

In het IFR template zijn verschillende rapportages beschikbaar. Voorbeelden zijn de openstaande en vervallen facturen, doorlooptijden en responstijden. 

Logboek

Wil je achteraf nog zien wie de factuur heeft goedgekeurd of wanneer deze is goedgekeurd? Binnen het IFR template wordt de gehele route vastgelegd in een audit trail.   

Zoeken en vinden

Nooit meer een factuur kwijt! Met de uitgebreide zoekmogelijkheden zijn facturen eenvoudig terug te vinden.   

Ervaringen

 • Ambulancezorg Limburg logo

  Vivian Vestjens

  Manager Finance & Control | Ambulancezorg Limburg-Noord

  “Naast grip op het proces kunnen we de verantwoordelijkheden nu terugleggen waar ze horen, namelijk: bij de budgethouders. Ook hebben we meer inzicht. Het is heel gemakkelijk om de status van een factuur te bepalen omdat alles zeer overzichtelijk wordt gepresenteerd. Bovendien blijven alle gemaakte notities ook staan.”

 • Quote maarten over IFR template

  Maarten van den Hout

  Ontwikkelaar IFR Template

  “Normaal gesproken heb je een klant tegenover je met een vraag over een bepaald bedrijfsproces. Die klant is dan op zoek naar een oplossing voor dat specifieke proces. Bij de ontwikkeling van het IFR portaal heb ik op basis van heel veel verschillende klantervaringen een oplossing gebouwd, die bij iedere klant past. Een oplossing die te modificeren is voor klanten, zodat ze er altijd blij mee zijn. En dat is uiteindelijk een hele uitdaging, maar wel een ontzettend leuke uitdaging.” 

Basic Template | Inkomend Factuur Register

Digitale factuurverwerking voor jouw organisatie?

De IFR Template van Quercis helpt je verder. Nu al vragen? Check hiernaast alvast de meest gestelde vragen en de antwoorden.

IFR template voorbeeld - laptop

FAQ

 • Snel aan de slag met de IFR Template?

  Ja! Dat kan. Door standaardisatie en de slimme inrichting zijn wij in staat het Quercis IFR Template snel te implementeren. Binnen één dag richten wij het IFR template in op basis van Exact Globe of Microsoft Dynamics Navision.  

 • Specifieke eisen en wensen voor jouw factuurverwerking?

  Geen probleem. Omdat het IFR Template gemaakt is met Quercis Business Portal software zijn wij in staat klant specifieke wensen te configureren zonder de software aan te passen. Dus geen maatwerk! 

 • Quercis IFR Template koppelen aan een ander financieel systeem?

  Ja! Dat kan. Omdat het IFR template over een eigen database beschikt is het mogelijk andere financiële applicaties te koppelen. Wil je weten wat mogelijk is met jullie financieel systeem? Neem dan contact met ons op. 

 • Automatisch inkoopfacturen verwerken?

  Wil jouw bedrijf ook het handmatige proces van facturen inboeken efficiënter maken? Afhankelijk van de wensen zorgen wij er met ImageCapture van Scan Sys of Blue10 voor dat dit tijdrovende en handmatige proces tot het verleden gaat horen. Zo is het hele proces van A tot Z goed ingericht.

Ondersteunt

 • IFR_budgethouders_Macb_8

  Budgethouders

  Wil je als budgethouder een overzicht welke acties vereist zijn rondom het factuurverwerkingsproces? Met het IFR template kun je gemakkelijk facturen goedkeuren, inzien, en opvolgen.  

 • IFR template voor Business control

  Business control

  Als financieel verantwoordelijke inzicht krijgen in welke facturen verlopen of in behandeling zijn? In een overzicht is de doorlooptijd op gebruiksniveau in te zien en kun je sturen waar nodig. 

 • IFR template voor directie

  Directie

  Hoe verloopt de doorlooptijd van het factuurverwerkingsproces? Hoe kunt je beter voldoen aan je betalingen? In een overzicht zie je welke facturen nog openstaan en welke vervallen zijn. 

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!