Skip to main content

Quercis Verkooporder Template

Stroomlijn en automatiseer je verkooporder proces

De Quercis Verkooporder Template is het platform om het proces van verkooporders te beheren. Het is ontworpen om de communicatie tussen kopers en verkopers te stroomlijnen en om het proces van verkooporders te automatiseren.

Verbeter de efficiëntie van je verkoopproces

Communiceer met je kopers
Verminder de kans op fouten

Basic Template | Verkooporder

Nooit meer vertraging in je orderproces

Laat je klanten makkelijk zelf producten bestellen, terwijl jouw sales afdeling deze bestellingen beheren en volgen. Met de Quercis Verkooporder Template zorg jij voor een geautomatiseerd en optimaal verkoopproces. Inzicht in voorraadstanden en direct inzicht in (persoonlijke) prijzen en geldende prijsafspraken en kortingen.

De Quercis Verkooporder Template verbetert de efficiëntie en nauwkeurigheid van het verkoopproces door de communicatie te verbeteren en de kans op fouten te verminderen. Het zorgt voor een kortere doorlooptijd van verkooporders én de klanttevredenheid gaat omhoog doordat het proces van bestellen en betalen gemakkelijk is gemaakt.

Verbeter de klanttevredenheid 

De Quercis Verkooporder Template werkt door klanten in staat te stellen om bestellingen te plaatsen via een webinterface. Jouw verkoopafdeling kan dan eenvoudig de verkooporders beheren en volgen via een dashboard. Het mooie is dat jouw klanten geen directe toegang nodig hebben in jouw ERP systeem. Jouw klanten kunnen op elk gewenst moment, vanaf elke locatie, elk device een bestelling plaatsen en beheren.

Efficiëntie

Kortere doorlooptijden, minder fouten en een verbeterde algehele workflow.

Betere communicatie

Minder kans op misverstanden en hogere nauwkeurigheid door automatisch orderbevestigingen, facturen en leveringsinformatie te versturen.

Klanttevredenheid

Automatisch updates over de status van bestellingen, wat bijdraagt ​​aan de algehele tevredenheid van de klant.

Kostenbesparing

Een efficiëntere afhandeling en minder administratieve taken. Wat uiteindelijk resulteert in lagere operationele kosten en hogere winstmarges.

Basic Template | Verkooporder

Specificaties


Klantaccountbeheer

Stel je klanten in staat om accounts aan te maken en hun ordergeschiedenis, facturering en verzendinformatie te beheren.

Voorraadbeheer

Geef klanten (indien gewenst) inzicht in actuele voorraadposities.

Geautomatiseerde communicatie

Automatisch communiceren met klanten via e-mails of sms-berichten over de status van orders en verzendinformatie.

Beveiliging

Gevoelige informatie zoals klantgegevens en betalingsgegevens worden veilig bewaard en zijn niet toegankelijk voor ongeautoriseerde personen.

Orderprocesbeheer

Beheer gemakkelijk het gehele proces van aanmaken van de order, van het plaatsen van de order tot de levering van de order. Waarbij Exact nog steeds in de lead is voor het intern verwerken van de orders, is de klant wel in staat om het orderproces en status direct te volgen.

Rapportage en analyse

Genereer rapporten en voer analyses uit om inzicht te geven in verkooppatronen, ordergeschiedenis en voorraadniveaus.

Basic Template | Verkooporder

Verbeter de efficiëntie van je verkoopproces

Automatiseer en stroomlijn je verkoopproces met de Quercis Verkooporder Template. De template verhoogt de efficiëntie en verbetert de klanttevredenheid. Dus verwerk jij veel orders en wil je dit proces automatiseren? Dan is onze template de oplossing. Heb je op voorhand al vragen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je beantwoordt.

FAQ

 • Wat is een verkooporder template?

  Een verkooporder template of portaal is een online platform dat klanten en/of interne medewerkers in staat stelt om orders te plaatsen en verkopers om orders te beheren en te volgen zonder hiervoor direct toegang te hebben tot het backoffice-systeem.

 • Is een verkooporder portal/template veilig?

  Zeker, de Quercis Verkooporder Template is beveiligd om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie zoals klantgegevens en betalingsgegevens veilig worden bewaard en niet toegankelijk zijn voor ongeautoriseerde personen

 • Kan de Quercis Verkooporder Template worden geïntegreerd met andere systemen?

  Ja, deze kunnen wij integreren met andere systemen zoals boekhoudsoftware, CRM-software en e-commerce platforms.

 • Zijn er kosten verbonden aan het gebruik?

  Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de Quercis Verkooporder Template. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het specifieke platform en de functies die worden aangeboden.

Ondersteunt

 • Creditmanagement dashboard - manager

  Verkoopafdeling

  Voor de verkoopafdeling biedt de Quercis Verkooporder Template een geautomatiseerd systeem om verkooporders te beheren en in te voeren. Het systeem kan de workflow van verkooporders stroomlijnen en de kans op fouten verminderen. Het helpt ook om de communicatie met klanten te verbeteren en het overzicht te houden over de lopende orders en aanvragen.

 • Creditmanagement dashboard - directie

  Klanten

  Jouw klanten kunnen op een gemakkelijke en geautomatiseerde manier producten of diensten bestellen. Door het gebruik van de Quercis Verkooporder Template volgen klanten eenvoudig hun orders en blijven ze op de hoogte van de leveringsstatus. Bovendien kunnen ze hun orders op elk gewenst moment en vanaf elke locatie (her-)plaatsen en beheren.

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!