Skip to main content

Quercis Purchase to Pay Template

Beheer en automatiseer je inkoopproces. Van aanvraag tot betaling.

De Quercis Purchase to Pay template stroomlijnt het inkoopproces van begin tot eind, inclusief het plaatsen van bestellingen, goedkeuren van facturen en het uitvoeren van betalingen. Vanaf het moment dat een inkoopaanvraag wordt geplaatst tot en met de betaling aan de leverancier, onze template neemt het werk voor je uit handen.

Verminder handmatige processen

Verbeter de operationele efficiëntie
Controle over het inkoop- en betalingsproces
Inzicht in verplichtingen en budget

Basic Template | Purchase to Pay

Inzicht in je inkoopproces

Met de Quercis Purchase to Pay Template krijg jij grip op je complete geldstroom. Van het creëren van een inkoopaanvraag, tot het doorlopen van het goedkeuringsproces en het plaatsen van een bestelling bij de leverancier. Ook na levering van de goederen of dienst, ondersteunt onze template jou. Eenvoudig de factuur inzien, verifiëren en doorzetten voor betaling. Zo krijg en behoud je grip op de cashflow.

Grip op je complete geldstroom

Verminder handmatige processen en minimaliseer menselijke fouten, verbeter operationele efficiëntie, vereenvoudig de communicatie tussen afdelingen en leveranciers, en biedt transparantie en controle over het inkoop- en betalingsproces.

Efficiëntie

Onze P2P template automatiseert het inkoopproces van begin tot eind. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen en de juiste informatie wordt automatisch doorgestuurd naar de leverancier.

Betere leveranciersrelaties

Door het stroomlijnen van communicatie en betalingsprocessen, kunnen bedrijven sneller en gemakkelijker betalen.

Verhoogde transparantie

Een P2P-portal biedt bedrijven meer transparantie in het inkoopproces, omdat het zorgt voor een uniforme en geautomatiseerde goedkeuringsworkflow en factuurverwerking.

Controle over uitgaven

Betere controle over uitgaven, door aankopen te centraliseren en te standaardiseren. Dit maakt het gemakkelijker om de uitgaven te volgen, te analyseren en te rapporteren.

Basic Template | Purchase to Pay

Specificaties


Bestelmanagement

Makkelijk plaatsen en goedkeuren van bestellingen, beheren van de catalogus van goederen en diensten, toewijzen van budgetten en monitoren van beste statussen.

Factuurverwerking

Automatisch matchen van facturen met bestellingen, goedkeuren van facturen en beheren van afwijkingen tussen facturen en bestellingen.

Leveranciersbeheer

Realtime koppeling met Exact Globe en Exact Synergy. Registreren van nieuwe leveranciers, beheren van de leveranciersdatabase, monitoren van leveranciersprestaties en contractbeheer vanuit Exact zoals je gewend bent.

Workflow automatisering

Eenvoudig taken toewijzen en goedkeuringen afhandelen op basis van vooraf gedefinieerde routes.

Betalingsbeheer

Realtime koppeling met Exact Globe. Beheer betalingsgoedkeuringen, verwerk betalingen en beheer betalingsvoorwaarden zoals je dat gewend bent.

Integratie

De purchase to pay portal is met exact Globe en/of Exact Synergy geïntegreerd. Middels punch-out techniek is het mogelijk bestellingen te plaatsen op een externe webshop

Basic Template | Purchase to Pay

Stroomlijn en automatiseer je inkoopproces

Een Purchase-to-Pay (P2P) template is een mooie aanvulling voor bedrijven die met Exact werken. En hun inkoopprocessen willen stroomlijnen en automatiseren. Onze template leidt tot verbeterde efficiëntie, kostenbesparingen, betere controle en rapportage, en een verbeterde ervaring voor zowel leveranciers als klanten. Wij hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoordt.

FAQ

 • Wat is een Purchase-to-Pay (P2P) proces?

  Een P2P-proces verwijst naar de reeks stappen die betrokken zijn bij het beheer van de inkoop van goederen en diensten, van het plaatsen van bestellingen tot het afhandelen van betalingen en facturen.

 • Wat is een P2P-template?

  Een P2P-template is een softwareoplossing die bedrijven gebruiken om hun P2P-processen te stroomlijnen en te automatiseren, inclusief het plaatsen van bestellingen, het beheren en controleren van inkoopfacturen .

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijf klaar is voor de Quercis P2P Template?

  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een helder beeld hebt hoe een ideaal inkoopproces er voor jouw bedrijf uit ziet. Op basis daarvan kunnen we beoordelen of de Quercis Purchase to Pay Template voor jouw bedrijf de juiste oplossing is. Onze oplossing dient het proces te ondersteunen en te optimaliseren/automatiseren.

Ondersteunt

 • Inkoopafdelingen

  Door gebruik te maken van de Quercis Purchase to Pay Template kunnen inkoopafdelingen de doorlooptijd van bestellingen verkorten, hun efficiëntie verhogen en de kosten verlagen.

 • Leveranciers

  Door gebruik te maken van onze template kunnen leveranciers facturen sneller en gemakkelijker indienen, wat leidt tot snellere betalingen en betere relaties met hun klanten.

 • Financiële afdelingen

  Door gebruik te maken van de Quercis P2P Template kunnen financiële afdelingen betalingen efficiënter beheren en controleren, wat leidt tot minder fouten en een betere financiële controle. Hierdoor betaal je op tijd zonder discussies en ben je in staat betere inkoopvoorwaarden af te spreken.

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!