Skip to main content

Quercis Uren Schrijven Template

Optimaliseer de toewijzing van resources binnen je organisatie

Eenvoudig de voortgang van projecten bijhouden én nauwkeuriger de declarabele uren aan klanten doorberekenen? Dat kan! Met de Quercis Uren Schrijven Template. De uren schrijven template stelt werknemers in staat om hun tijd te registreren en aan te geven aan welke projecten of taken ze hebben gewerkt, en hoeveel tijd ze aan elk project of elke taak hebben besteed. Zo heb jij altijd direct inzicht in de planning van je collega’s.

Inzage in gewerkte uren

Minder fouten in urenregistratie
Eenvoudig uren registreren via mobiel, tablet of desktop

Basic Template | Uren schrijven

Eenvoudig uren schrijven

Quercis heeft de uren schrijven template ontwikkeld om het uren schrijven voor alle medewerkers te vereenvoudigen. Invoer vanaf je PC, Tablet of mobiele telefoon. Medewerkers boeken de uren / dagen op verschillende beschikbare uur-soorten en/of projecten. Nadat de uren zijn ingevoerd kunnen de uren goedgekeurd worden en waar van toepassing zelfs als facturen aangemaakt worden in Exact Globe+ / Exact Globe Next.

Daarnaast kan de uren schrijven template ook gebruikt worden voor het goedkeuren en doorbelasten van de gemaakte uren aan derden. Het helpt je ook bij het identificeren van inefficiënte processen of bij het optimaliseren van de toewijzing van resources binnen een organisatie.

Flexibel in te richten naar jouw behoeften

Elk bedrijf dat zijn tijd efficiënt wil beheren en inzicht wil hebben in de voortgang van projecten heeft baat bij het gebruik van de Quercis Uren Schrijven Template. Onze template automatiseert het proces van urenregistratie, waardoor werknemers en managers tijd besparen.

Nauwkeurig

Voorkom fouten in de urenregistratie en verminder het risico op over- of onderfacturering.

Inzicht

Door de tijdregistratie bij te houden, kunnen projectmanagers zien hoeveel tijd er aan een project is besteed en of het project binnen de gestelde tijdlijnen blijft.

Verhoogde facturatie

Factureerbare uren nauwkeuriger bijhouden en klanten beter informeren over de tijd die aan hun projecten is besteed.

Optimalisatie

Door inzage in hoeveel tijd werknemers aan verschillende taken en projecten besteden, kun je werkzaamheden beter plannen en de productiviteit verhogen.

Basic Template | Uren Schrijven

Specificaties


Tijdregistratie

Gewerkte uren makkelijk en nauwkeurig registreren, door de start- en eindtijd van een taak of project in te voeren.

Projectbeheer

De mogelijkheid uren aan specifieke projecten of taken te koppelen, zodat managers een overzicht hebben van de tijd die aan elk project wordt besteed.

Mobiele toegang

Urenregistratie op afstand bijhouden via een mobiele app of via een webbrowser op hun smartphone of tablet.

Automatische meldingen

Automatisch meldingen sturen naar werknemers of managers wanneer bepaalde taken of deadlines naderen of wanneer uren worden ingediend voor goedkeuring.

Toegangscontrole

Beperkte toegang tot bepaalde functies, zoals het wijzigen van uren, alleen voor geautoriseerde gebruikers, om de veiligheid en de integriteit van de gegevens te waarborgen.

Rapportage

Verschillende rapporten genereren, zoals urenrapporten per werknemer, per project of per afdeling. Deze rapporten bieden managers en projectleiders inzicht in de tijd die aan verschillende taken en projecten wordt besteed.

Integratie

Integreer met andere systemen, zoals een facturatie- of salarissysteem, om de urenregistratie te automatiseren en de efficiëntie te verhogen.

Verlof- en vakantiebeheer

De mogelijkheid om verlof- en vakantiedagen bij te houden en verlofaanvragen in te dienen.

Basic Template | Uren Schrijven

Eenvoudig, efficiënt en nauwkeurig

Onze template helpt bedrijven bij het bijhouden van de uren die hun medewerkers werken. Het stelt medewerkers in staat om hun uren bij te houden, zodat managers een overzicht hebben van de voortgang van projecten en de facturatie aan klanten nauwkeuriger kunnen uitvoeren.

FAQ

 • Waarom zou mijn bedrijf het Quercis Uren schrijven Template nodig hebben?

  De template verbetert de efficiëntie van het bedrijf door het bijhouden van de uren van medewerkers te vereenvoudigen en de nauwkeurigheid van facturen te verhogen. Het helpt ook bij het monitoren van de voortgang van projecten en het maken van betere beslissingen op basis van deze informatie.

 • Kan ik extra functionaliteiten toevoegen?

  Doordat het template is gebouwd op basis van ons low-code application platform, de Quercis Business Portal, ben je in staat om eenvoudig en snel functionaliteiten toe te voegen aan de basis template.

 • Is de Quercis Uren schrijven Template veilig?

  Ja, de template voldoet aan verschillende veiligheidsnormen en vereisten om de privacy van de gegevens van medewerkers en klanten te waarborgen.

 • Hebben mijn werknemers een training nodig om de Quercis Uren Schrijven template te snappen?

  Een handleiding is overbodig. De template is dusdanig intuïtief ontworpen om zonder handleiding gebruikt te kunnen worden. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat medewerkers getraind worden.

Ondersteunt

Medewerkers

Eenvoudig je gewerkte uren bijhouden en deze gemakkelijk registreren.

Creditmanagement dashboard - directie

Projectmanagers

Gebruik de Quercis Uren schrijven Template om de voortgang van projecten te monitoren en te plannen op basis van de vastgelegde uren.

HR-managers

Verlofaanvragen en vakantiedagen van medewerkers bij houden en managen.

Finance

Eenvoudig inzage in de uren om deze te factureren aan klanten en om te zorgen dat de salarisadministratie correct wordt bijgehouden.

Management

Krijg inzicht in de voortgang van projecten en neem beslissingen op basis van deze informatie.

Freelancers/ZZP-ers

Heb je freelancers en/of ZZP’ers in dienst? Ook zij kunnen eenvoudig in de template hun uren en facturen bijhouden.

Tijd voor duidelijkheid?

Wil je dat jouw bedrijfsprocessen duidelijk en overzichtelijk worden? Of wil je het helemaal anders? Laat het ons weten. Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!