Skip to main content

Quercis Business Portal in de praktijk

Bekijk hier een aantal voorbeelden.
Geschreven door Liza Hanselaar op .

Duidelijk andere portalen

Om bedrijfsprocessen te optimaliseren kiezen onze klanten voor de Quercis Business Portal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om het delen van informatie en samen te werken met klanten en/of leveranciers. Of op een gebruiksvriendelijke manier bedrijfsinformatie delen met medewerkers. Het kan allemaal met de Quercis Business Portal. Ook wij grijpen regelmatig terug op ons platform voor het delen van informatie. Hoe we dat doen? We geven je graag een paar voorbeelden van de Quercis Business Portal in de praktijk.

Web portalen voor generieke processen

Veel van onze klanten maken al gebruik van ons platform voor web portalen. In sommige gevallen gaat het dan om oplossingen voor (financiële) vraagstukken waarvoor de software van Exact niet voldoende functionaliteit biedt. Wij hebben hiervoor templates op basis van de Quercis Business Portal gemaakt die generiek toepasbaar zijn. En snel te implementeren. Voorbeelden hiervan zijn:

Net als klanten hebben ook wij zo nu en dan specifieke wensen als het gaat over onze processen en informatievoorziening. De software van Exact voorziet vaak wel in een basis. Als het gaat om gebruiksgemak en het delen van gegevens uit Exact met klanten dan grijpen wij naar andere middelen.

Quercis Support Portal

Wellicht ben je al bekend met ons Support Portal. Via dit web portaal stel je vragen aan onze helpdesk. Wij registreren alles in Exact Synergy en de klant ziet wat de status is van het ticket. Alle communicatie rondom het ticket wordt op deze manier geregistreerd. Zo is de klant altijd op de hoogte van het proces. En dit alles op een beveiligde, eenvoudige en gebruikersvriendelijke wijze via het Internet.

Corona lunch- en aanwezigheidsregistratie portaal

Sinds begin 2020 heeft Corona veel invloed gehad op de manier waarop we werken. Thuiswerken is het credo. Dit geldt ook voor afstand houden op het werk. Daarom geldt voor Quercis een maximum aantal aanwezigen op kantoor. Om dit voor iedereen inzichtelijk te maken hebben we met behulp van onze Quercis Business Portal een lunch- en aanwezigheidsregistratie portaal gemaakt.

Onze collega’s geven makkelijk aan of ze wel of niet aanwezig zijn. En of ze dus mee lunchen. Op deze manier weet iedereen precies of het maximaal aantal aanwezigen is bereikt. Bijkomend voordeel is dat de lunchregistratie voor de werkkostenregeling ook gelijk is geregeld.

Lunch Portal Quercis

Quercis Knowledge Base

Quercis drijft op kennis. Deze wordt gevoed door onze consultants. Door training en praktische ervaring wordt iedereen iedere dag weer wijzer. Maar hoe zorg je ervoor dat kennis wordt gedeeld en niet iedere dag het wiel opnieuw wordt uitgevonden? Hoe kun je makkelijk zoeken en informatie vinden over de onderwerpen waar je vragen over hebt?

Het begint bij het centraal vastleggen zodat iedere medewerker toegang heeft tot deze informatie. Dus niet vastleggen in Outlook of op je eigen laptop. Nee, binnen Quercis biedt Exact Synergy hiervoor een uitstekende basis. Gegevens worden hier in 1 bron bewaard, gecategoriseerd en voorzien van relevante metadata. Dit is al een uitstekend startpunt. Maar voor ons nog niet voldoende. Om te zoeken hebben we meer nodig dan dat wat Exact ons kan bieden. Ook hier levert de Quercis Business Portal de oplossing om op een gebruikersvriendelijke wijze te zoeken in een grote hoeveelheid gegevens. Een portaal dat dient als Quercis Knowledge Base. Voor snelle toegang tot een grote bron aan informatie.

Quercis Knowledge Base

Meer oplossingen uit de praktijk? Onze klanten vertellen er graag meer over.

Liza Hanselaar

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl