Skip to main content

Klaar voor de toekomst met Exact Globe+ (UPDATE)

De opvolger van Exact Globe is er klaar voor.
Geschreven door Liza Hanselaar op .

In de wereld van Exact heeft Exact Globe+ in 2021 het licht gezien. De opvolger van Exact Globe is weer toekomstbestendig en klaar voor verdere vernieuwing. Eerder hebben we hier ook al uitgebreid over geschreven in dit artikel. Het is weer tijd om je bij te praten over de stand van zaken. Zo ben jij weer op de hoogte van wanneer je kunt overstappen en wat je daarvoor moet doen.

Planning uitrol Exact Globe+

Op dit moment vindt er een gefaseerde uitrol plaats van de software voor bepaalde groepen klanten. Daarnaast is het nu voor klanten die met logistieke functionaliteit werken (orderverwerking, inkoop en voorraadbeheer) mogelijk om de software in controlled release te gebruiken. Wil je hier meer over weten? Of de software gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op. We zullen je dan verder informeren over de te volgen stappen en je daar eventueel in begeleiden.

De bovenstaande afbeelding geeft je een idee wanneer jouw Exact Globe licentiesamenstelling in beeld komt voor een migratie naar Exact Globe+. De verwachte planning voor de nog te starten controlled release is:

  • Salaris en Warehouse Management (WMS) 2e kwartaal 2022
  • Overige wetgevingen en Point of Sale (POS) 3e kwartaal 2022

Voor klanten met maatwerk start het updaten van de software in de eerste helft van 2022. Daarna volgt het aanpassen van de bouwstenen van Exact.

FAQ

We begrijpen dat de introductie van de opvolger van Exact Globe vragen met zich meebrengt. Daarom hebben wij hier een overzicht van veelgestelde vragen rondom Exact Globe+. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Liza Hanselaar

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl