Skip to main content

WordPress connector voor Exact software

De WordPress Connector van Quercis integreert gegevens uit Exact Synergy en/of Exact Globe in WordPress.
Geschreven door Ronald van Kessel op .

WordPress is een van de meest gebruikte software producten om een website, blog of webshop te maken en eenvoudig te onderhouden. Om gegevens uit Exact Synergy en/of Exact Globe te integreren in WordPress heeft Quercis een connector ontwikkeld.

Alle gegevens uit Exact zijn te integreren

Deze WordPress plugin geeft je volledige vrijheid in het opvragen van gegevens in Exact Globe, Exact Synergy of andere SQL databases. Op deze manier kun je dus zelf bepalen wat je uit je Exact database wilt tonen en opnemen in een pagina in WordPress. Jij bepaalt wat je met je publiek wilt delen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Productgegevens
  • Voorraadinformatie
  • Medewerker gegevens (zoals foto, functie en e-mailadres)
  • Factuurhistorie
  • Documenten
  • En nog veel meer

Alles uit de database van Exact is hierdoor realtime op te vragen en te tonen via WordPress.

Hoe werkt het?

Het is een beetje een technisch verhaal. In WordPress hebben we functionaliteit toegevoegd in de vorm van een plugin. Deze maakt het mogelijk om een API (een connector in niet technische taal) aan te roepen en daarmee gegevens op te vragen. Die API, ook wel een web service genoemd, is vrij in te richten. Dit heeft als groot voordeel dat je zelf bepaalt en controle houdt over de data die uit de Exact database (of andere SQL database) wordt opgevraagd. De teruggegeven data wordt dan vervolgens opgenomen en getoond in een pagina in WordPress website of blog.

Leg je business case aan ons voor

Onze WordPress connector voor Exact software kent vrijwel geen technische beperkingen. Loop je met ideeën rond over het integreren van gegevens uit Exact (of andere SQL databases), leg deze dan aan ons voor. Samen kunnen we dan beoordelen of deze plugin dan een oplossing biedt en dus toegevoegde waarde heeft.

Ronald van Kessel

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl