Skip to main content

Exact Globe+ krijgt nieuwe UI

Maak kennis met de vernieuwde user interface van Exact Globe+.
Geschreven door Ronald van Kessel op .

Eind vorig jaar heb ik in de blog ‘Wat is de toekomst van Exact Globe‘ al toelichting gegeven op de technologische vernieuwingen die Exact in haar software aan het doorvoeren is. Onder de motorkap gebeurt op dit moment heel veel waardoor Exact Globe nog jaren mee kan. Hiermee is de investering die je nu doet geborgd en ben je verzekerd van continuïteit naar de toekomst. De opvolger zal de naam Exact Globe+ krijgen en ook worden voorzien van een nieuwe user interface. Het wordt eenvoudiger, intuïtief, modern, maar ook vertrouwd.

Modernisering interface

Als gebruiker van de software zie je van al deze technologische wijzigingen alleen niet veel. Maar niet getreurd. Ook hieraan wordt in Delft gedacht. Je kunt binnen afzienbare tijd ook een verdere modernisering van de gebruikersinterface verwachten. Ik krijg hier al veel vragen over en via deze blog wil ik een tipje van de sluier oplichten en je kennis laten maken met de vernieuwde user interface van Exact Globe. Zie hiervoor de schermafbeeldingen van diverse schermen hieronder.

Update september 2020: Exact heeft aangegeven dat Exact Globe+ geen conversie van de database met zich mee zal brengen. Hierdoor kun je de nieuwe interface gewoon naast de huidige interface kan worden gebruikt. Hierdoor ligt de keuze voor gebruik van de nieuwe of ‘oude’ interface bij de gebruiker zelf. Exact zelf verwacht (ook ingegeven door resultaten van onderzoek onder acceptatietests) dat de meeste personen de nieuwe UI zullen gaan gebruiken. Vanwege de eenvoud van gebruik zal geen training nodig zijn.

 

Update of upgrade?

Een veel gestelde vraag waarop we het antwoord nog niet hebben!

 

Roadmap

Naar verwachting zal Exact Exact Globe+ nog in 2020 introduceren. Nog niet voor alle functionaliteit van Exact Globe maar een introductie voor financiële functionaliteit is wel te verwachten.

Update september 2020: Deze maand wordt gestart met de controlled release voor Exact Compact klanten. Exact verwacht in december 2020 te kunnen starten met de controlled release voor Exact Globe Financieel en begin 2021 te starten met de uitrol voor Exact Globe klanten met handelslogistieke functionaliteit.

Verder heeft Exact aangegeven dat nieuwe functionaliteit in Exact Globe+ kan worden verwacht. Te denken valt dan aan vernieuwingen op het gebied van elektronisch bankieren en ondersteuning van mobiele functionaliteit.

 

Schermvoorbeelden

Hieronder vind je een aantal screenshots van de nieuwe schermen. Klik op de afbeelding voor een grote weergave.

 

Menu Exact Globe+


Menu Favorieten Exact Globe+


Zoeken van een relatie

Screenshot zoeken relatie


Bankboeking

Screenshot bankboeking

Exact Globe +

Exact Globe Plus

Ronald van Kessel

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl