Skip to main content

Quercis genomineerd voor Exact Partner van het Jaar 2023 en Exact Marketing Award 2023!

Geschreven door Jan Schonewille op .

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat Quercis genomineerd is voor niet één, maar twee prestigieuze prijzen bij Exact: Partner van het Jaar 2023 en de Exact Marketing Award 2023. Deze nominaties erkennen de toewijding, innovatie en uitmuntendheid die wij tentoonspreiden in zowel onze samenwerkingen als onze marketingstrategieën.

De nominatie voor Exact Partner van het Jaar 2023 is een bewijs van onze voortdurende inzet om klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Als partner van Exact onderscheiden wij ons door onze diepgaande expertise, klantgerichte benadering en vermogen om complexe uitdagingen op te lossen met behulp van Exact-software. Deze nominatie weerspiegelt de sterke samenwerkingsverbanden die wij hebben opgebouwd en de waarde die het toevoegt aan het ecosysteem van Exact.

Daarnaast zijn wij ook genomineerd voor de Exact Marketing Award 2023, wat de effectiviteit en impact van onze marketinginspanningen onderstreept. Door middel van creatieve campagnes, doelgerichte strategieën en een diepgaand begrip van de markt weten wij ons te onderscheiden als een marketingleider binnen de sector. Deze nominatie is een erkenning voor de innovatieve benaderingen en resultaatgerichte aanpak die wij hanteren om ons merk te versterken, boodschap te verspreiden en de doelgroep te bereiken.

Deze dubbele nominatie is niet alleen een bron van trots voor het hele team van Quercis, maar ook een bevestiging van de voortdurende inspanningen om uit te blinken in alles wat we doen. Het weerspiegelt de toewijding aan excellentie, de passie voor innovatie en het streven naar succes dat diep geworteld is in de cultuur van Quercis.

Als Quercis zijn we vastbesloten om onze klanten te blijven ondersteunen, te inspireren en te begeleiden op hun reis naar succes. Deze nominaties zijn een stimulans om te blijven streven naar het hoogste niveau van prestaties en om voortdurend te streven naar verbetering en groei.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan Exact voor het erkennen van onze inspanningen en voor deze eervolle nominaties. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan een succesvolle toekomst en om samen te blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Meer weten over onze oplossingen voor Exact software? Neem dan snel een kijkje onze Exact software pagina.

Jan Schonewille
Jan Schonewille – Commercieel directeur Quercis

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl