Skip to main content
SAMEN BEREIK JE MEER DAN ALLEEN

Onze partners

Wij werken samen met een uitgebreid partnernetwerk. Samen zorgen we voor de beste oplossing voor onze klanten. Op deze manier kunnen wij je het beste begeleiden in het automatiseringsproces. Want samen bereiken we meer dan alleen. Lees hier met welke partners wij samenwerken. 

Exact software, de rode draad in onze producten

Wij zijn als Exact Gold Partner één van de meest deskundige partners van Exact software. Wij houden ons dagelijks bezig met het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen kijken we naar jouw Exact vraagstuk en vinden de beste oplossing. Dit doen wij door complexe zaken inzichtelijk te maken en praktische en creatieve oplossingen te leveren. 

Inkoopmanagement

Een goed inkoopmanagement systeem helpt je bij het structureren van je inkoopproces. Daarom hebben wij een samenwerking met Scan Sys en de ImageCapture, een geïntegreerd purchase 2 pay proces.

SMS specialist

Spryng  zorgt elke dag voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met slimme en innovatieve SMS technologieën op maat. Voor optimale veiligheid maken wij gebruik van Spryng’s SMS Gateway. We zetten deze in voor onze business portalen. De Two Factor Authentication (2FA) van Spryng is toonaangevend in de markt.

E-mailmarketing automation

Bouw krachtige e-mailcampagnes met de software van Copernica. De eenvoudigste automatiseringstool voor e-mailmarketing om mooie, gepersonaliseerde e-mails te maken en te verzenden.

Sumatra Operational Intelligence logo
Beter inzicht, beter beslissen

Sumatra Operational Intelligence brengt informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst!

Financiële administratie

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes.

Online betalingen

Bij Buckaroo bieden ze oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen. Of dit nu gaat om een iDEAL-betaling op een webshop, een QR-betaling via de smartphone of de inning van abonnementsgelden via een automatische incasso.

Adaptieve software

Archifact ontwikkelt adaptieve toekomstbestendige software voor bedrijven en instellingen. De adaptieve software van Archifact stelt je instaat je bedrijfsvoering aan te passen aan de veranderingen die daar – door de tijd heen – in gaan plaats vinden.  

Partner worden?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen die ervoor zorgen dat onze klanten alles uit hun software halen. 

Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in.
Wij horen graag van je!

Neem contact op!

Bel ons: 040-2661780