Skip to main content

Shopper (SHPR) voor volledige controle over jouw inkoopproces

Jouw inkoopproces meetbaar

Shopper van Archifact is dé adaptieve inkooptool die zich voegt naar jouw werkwijzen. Shopper integreert volledig met de factuur verwerkende software ImageCapture van ScanSys en ERP systemen zoals Exact Globe en Exact Financials. Hiermee heb je een volledige Purchase2Pay en Contract Management oplossing.

Neem de huidige inkoopprocessen van je organisatie direct over in Shopper en maak ze meetbaar voor directe resultaatsturing. Laat gegevens uit andere systemen naadloos integreren voor een totaaloverzicht. Zelfs aankopen buiten Shopper kunnen nu volledig inzichtelijk worden gemaakt. Shopper is dé krachtige tool waarmee je volledige controle krijgt over de inkoopresultaten, en zo stap voor stap jouw bedrijfsdoelen kunt verwezenlijken.”

Scenario’s met Shopper

Klaar voor actie?

Shopper procesflow

Waarom niet beginnen met een beproefd scenario dat in de praktijk zijn waarde heeft bewezen? Laat Shopper de koers van uw inkooporganisatie bepalen met een volautomatisch scenario dat je medewerkers in staat stelt om net zo eenvoudig online inkopen te doen als ze thuis gewend zijn. Vertrouw op de bewezen kracht van Shopper’s scenario’s. En als de grip op het bedrijfsdoelen optimaal is, kun je daarna nadenken over het finetunen van het inkoopproces.


Volledig automatisch

Het adaptieve proces van inkoop

Shopper op tablet

Met Shopper verloopt het inkoopproces van voor tot achter volledig automatisch. Je bepaalt welke autorisatie, budgetbewaking, toezicht en andere organisatorische zaken zullen worden toegepast. Het proces binnen Shopper past zich hier adaptief op aan met aanvullende processtappen, zonder de automatische werking teniet te doen. De procesinrichting wordt optimaal gerealiseerd, rekening houdend met de informatiehuishouding van jouw organisatie en die van je leveranciers.


Strategie en uitvoering

Naadloos verbonden

Shopper op mobiel

Shopper adopteert de huidige bedrijfsvoering en stelt je in staat deze te overzien, te bewaken en waar mogelijk te optimaliseren. Je bepaalt het doel en met Shopper kun je de benodigde resultaten / besparingen realiseren. De strategische inkoopdoelstellingen worden in Shopper ingericht en kunnen per artikel(-groep) en leverancier verschillen. De procesinrichting binnen shopper geeft invulling aan de uitvoering van jouw strategie.


Contractmanagement

Grip op je contracten en budgetten

Met contractbeheer van Shopper, ondersteun je het proces voor de volledige levenscyclus van contracten. In Shopper beheer je ook contracten voor abonnementen, inhuur en andere contracten zoals bijvoorbeeld raamcontracten. De aangegane (terugkerende) verplichtingen vanuit deze contracten worden door Shopper meegenomen in de budgettaire consequenties. Als je de afspraken met de leverancier over onder meer prijs, korting, en levering in Shopper vastlegt, dan worden deze integraal bewaakt/geborgd binnen alle stappen van het inkoopproces. Zo houdt je continu grip op deze afspraken, ook als de uitvoering decentraal is georganiseerd. 

De contractafspraken met de leverancier worden in Shopper integraal binnen het inkoopproces inzichtelijke gemaakt en gecontroleerd. De brongegevens (zoals die van de leverancier) zijn hierbij het uitgangspunt. Als je ervoor kiest, kan je met Shopper geautomatiseerd toezicht realiseren. Daarbij wordt in het proces zoveel mogelijk vooraf gecontroleerd, zodat er geen correcties achteraf nodig zijn. De prestaties van de leveranciers worden bijgehouden en de resultaten kunnen binnen – het door u gehanteerde kwaliteitssysteem – worden afgezet. Binnen Shopper bepaal je waar toezicht vereist is en welke kwaliteitsnorm daarbij gehanteerd wordt.


Shopper in actie?

Lees hier het succesverhaal tussen AQUON, Shopper en ImageCapture

Partner worden?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen die ervoor zorgen dat onze klanten alles uit hun software halen. 

Bel, stuur een mail of vul het contactformulier in.
Wij horen graag van je!

Neem contact op!

Bel ons: 040-2661780