Skip to main content

Beter inzicht, beter beslissen met Operational Intelligence

Geschreven door Liza Hanselaar op .

Sumatra Operational Intelligence

Sumatra Operational Intelligence brengt informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst!

Operational Intelligence | beslist beter!
Bij Sumatra Software is men er al 25 jaar van overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten.

Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct zie wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom. Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

De noodzaak van operationele rapportages

Bij veel bedrijven en organisaties wordt de noodzaak van operationele rapportages onderschat. Vaak zien we het gebruik van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Waarvan de verspreiding achter plaats vindt. Traditionele rapportages zijn dus altijd verouderd en de noodzakelijke toelichting is meestal niet beschikbaar.

Complete informatie

Met Sumatra zie je wel in één oogopslag wat jouw aandacht behoeft en vooral ook waarom. Omdat Sumatra alle relevante bijbehorende en onderliggende informatie toont, beantwoordt dit direct alle vragen. Beslissingen maken op basis van feiten en niet meer op basis van aannames. Dat is Sumatra.

Ontwikkeld voor Exact

Sumatra is uitermate geschikt om te koppelen met Exact. De Exact Globe en Exact Synergy databases zijn al volledig in kaart gebracht. Dit versnelt en vereenvoudigt het maken van de interactieve dashboards en operationele rapportages op de Exact-omgeving, en zorgt voor een korte implementatietijd. En om een goede start te maken zijn er al standaard dashboards en rapportages beschikbaar.

Voordelen

  • Relevante informatie inclusief verklarende details en documenten
  • Iedereen beschikt over actuele cijfers
  • Interactieve dashboards
  • Overal en altijd beschikbaar
  • Geen Data Warehouse nodig
  • Beschikbaar in huur en koop model
  • Korte implementatietijd

Vraag een Online demo aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Sumatra biedt? Vraag dan een Online demo aan!

Liza Hanselaar

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl