Skip to main content

Hoe kan ik mijn bedrijfsprocessen automatiseren?

Met de Quercis Process Optimizer.
Geschreven door Liza Hanselaar op .

Heel simpel. Met de Quercis Process Optimizer. Een flexibele tool waarmee je makkelijk je bedrijfsprocessen automatiseert zonder te programmeren. De Quercis Process Optimizer, ofwel QPO, bewaakt bedrijf kritische processen en geeft een signaal af als er afwijkingen plaatsvinden. Zo kun jij tijdig acties ondernemen.

Wat doet de Quercis Process Optimizer?

De tool zorgt ervoor dat jouw bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden. Je laat het systeem voor je werken. Denk hierbij aan:

  • Bewaken van gebeurtenissen in de database;
  • Actie ondernemen bij het bereiken van een kritische grens;
  • Werkprocessen laten starten in Exact Synergy;
  • Uitlezen van mailboxen in Exchange server;
  • En nog veel meer.

Hoe kan de juiste tool voor jouw bedrijfsprocessen werken?

De QPO is een aanvulling op Exact Globe, Exact Synergy en andere SQL databases. Standaard processen zijn niet altijd toereikend voor wat je wil bereiken. QPO biedt de oplossing. Een mooi voorbeeld hiervan is bij onze klant Dijkstra Plastics BV. Door de inzet van QPO hebben zij het volgende bereikt:

  • In control: Juiste inzicht in consignatievoorraden bij de klant.
  • Efficiëntie: besparingen in tijd en kosten en minder handmatige activiteiten.
  • Altijd juiste verkoopprijzen.
  • Betere klantenservice.

Lees hier het hele verhaal van Dijkstra BV.

Waarom nu kiezen voor de Quercis Process Optimizer?

Maak jij gebruik van de Exact Event Manager? Exact Event Manager stelt je in staat om op een gemakkelijke manier bedrijfsprestaties te controleren en beheren. Helaas is het einde van de Exact Event Manager in zicht. De tool is namelijk gebouwd met behulp van Microsoft Technologie (Silverlight). En er wordt gebruik gemaakt van Internet Explorer voor de gebruikersinterface. Beide worden binnenkort niet meer ondersteund. Hiermee komt er dus ook een einde aan Exact Event Manager. Een mooi moment dus om over te stappen naar Quercis Process Optimizer.

Ook als je nog geen gebruik maakt van een tool om je bedrijfsprocessen te automatiseren kan de QPO geïmplementeerd worden. Vaak is de QPO de tool en kracht achter de creatieve oplossingen die door onze consultants worden toegepast.

Liza Hanselaar

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl