Skip to main content

Scansys ImageCapture en Office 365. Mogelijk moet je actie ondernemen!

Wil je het ophalen en verzenden van e-mails in ImageCapture blijven gebruiken i.c.m. Office 365? Dan is er vanwege wijzigingen door Microsoft actie nodig.
Geschreven door Ronald van Kessel op .

Gebruik je ImageCapture software van Scansys in combinatie met Office 365? Dan is het door een Microsoft update binnenkort noodzakelijk om de Scansys software te updaten/upgraden naar ImageCapture versie 8.11 of hoger.

Waarom is dit relevant?

Microsoft stopt medio 2021 met de ondersteuning van Basic Authentication voor Exchange Web Services. ImageCapture software maakt voor het verbinden met Office 365 nu nog gebruik van deze methode voor het ophalen en versturen van e-mails.

Welke actie is nodig?

Wil je het ophalen en verzenden van e-mails in ImageCapture blijven kunnen gebruiken? Dan dien je in verband met de wijziging in Office 365 de ImageCapture software te updaten. Doe dit in de loop van dit jaar maar uiterlijk begin volgend jaar (1e kwartaal 2021).

ImageCapture realease 8.11

Inmiddels heeft Scan Sys een nieuwe versie van haar software uitgebracht. Hierin is voorzien in een nieuwe integratie met Office 365 voor het ophalen en versturen van e-mails met ImageCapture. Daarbij wordt voor het inloggen gebruik gemaakt van de nieuwe authenticatiemethode van Office 365.

Op basis van een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Wij adviseren u deze update door één van onze Scan Sys specialisten te laten uitvoeren. Zo bent u verzekert van een succesvolle update. Ook wordt u dan op de hoogte gebracht van nieuwe features ten opzichte van uw huidige versie.

Hulp bij uitvoeren update

Wil je meer informatie over deze release of ondersteuning bij het uitvoeren van de update? Neem dan contact met ons op via 040- 266 1780 (of je vaste contactpersoon).

Zie ook het bericht op de website van Scansys.

Ronald van Kessel

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl