Skip to main content

Quercis wint Exact New Business Award 2022

Geschreven door Liza Hanselaar op .
Tijdens de 35e editie van het Partner van het Jaar event heeft Exact haar partners bekroond met verschillende onderscheidingen. De Partner van het Jaar award wordt jaarlijks uitgereikt door softwareontwikkelaar Exact. De partners worden beoordeeld aan de hand van verschillende aspecten. De partner die op alle aspecten het beste scoort, komt in aanmerking voor de felbegeerde Partner van het Jaar Award. In de beoordeling wordt gekeken naar de omzet, omzetgroei, customer loyalty, new business omzet en de verkoop van zogenaamde focus solutions.

Quercis 3e plek Partner van het Jaar én wint New Business Award ‘22

Dankzij de inzet van het hele team hebben wij de New Business Award 2022 mee naar huis mogen nemen! Trots zijn wij ook op de nominatie voor Partner van het Jaar en de uiteindelijke 3e plek. Grote dank aan onze relaties voor het vertrouwen in Quercis!

De New Business award wordt toegekend op basis van drie parameters:

  1. Hoeveel new business licentie omzet is er gerealiseerd
  2. Hoe groot is het aandeel van new business in de totale omzet van de partner
  3. Het aantal new business deals wat de partner heeft binnengehaald

“Op basis van deze componenten stak er één partner met kop en schouders boven uit. Quercis heeft laten zien dat zij beschikken over echte new business sales power. Quercis heeft namelijk maar liefst de helft van hun absolute omzet met new business gedaan (46%). Een ongelofelijke prestatie!”

Directie met new business award

Groeien doe je samen

CEO Paul Ramakers blikt terug op een succesvol jaar waarin de samenwerkingen met partners een grote rol hebben gespeeld: “De groei die wij als bedrijf doormaken komt mede door de samenwerking met onze partners. Groeien doe je namelijk niet alleen, maar samen met klanten, collega’s, partners en de omgeving waarin je actief bent. Onze partners beschikken over lokale kennis, zijn als de beste bekend met hun klanten en de behoeften van klanten en kennen onze producten door en door. Mede dankzij onze partners was 2022 weer een geslaagd jaar. We vinden het daarom belangrijk om onze partners te erkennen en willen hen bedanken voor de elementaire rol die zij voor ons spelen”.

‘The fairy best moments’ in een sprookjesachtig Inspyrium

De 35e editie van het event vond plaats in het Inspyrium, de groenste eventlocatie van Nederland, omgetoverd in sprookjesachtige sferen die het thema ‘the fairy best moments’ ondersteunde. De presentatie van het event was dit jaar in handen van presentator en verslaggever Jan Versteegh. Gedurende de avond konden aanwezige partners genieten van entertainment van saxofonist Carlo Banning en de zangroep Brunettes Komproe.
Liza Hanselaar

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl