Skip to main content

Liquiditeitsprognose met data uit Exact Globe

CashController zorgt hiervoor en Quercis voor de koppeling.
Geschreven door Ronald van Kessel op .

CashController is een uitermate handige software tool ten behoeve van cashflow prognoses. Wij hebben hier in het verleden al diverse keren aandacht aan besteed in seminars en webinars. In samenwerking met CashController hebben we nu een koppeling voor Exact Globe gerealiseerd. Het aanleveren van de benodigde Exact gegevens is nu geautomatiseerd. Op ieder moment beschik je nu in CashController over actuele gegevens voor een betrouwbare liquiditeitsprognose.

Wat biedt CashController?

CashController is een SaaS oplossing voor cashflow management zodat je meer zicht en grip krijgt op je geldstromen. Met historische en actuele data uit Exact Globe geeft de software je antwoorden op vragen als:

  • Heb je geen inzicht in hoeveel geld er in- en uit gaat?
  • Kost het teveel tijd om je spreadsheet te maken en vooral bij te houden?
  • Weet je niet hoeveel geld je nodig hebt om te groeien?
  • Is er te veel overleg met de bank nodig?
  • Is het onzeker of je een groot project financieel aankunt?
  • Wil je weten hoeveel tijd je nodig hebt om je Corona-schuld af te lossen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze software? Kijk dan eens rond op de website van CashController en vraag een demonstratie aan.

Hoe werkt de koppeling vanuit Exact Globe?

Voor het maken van een goede liquiditeitsprognose zijn actuele en historische gegevens uit Exact Globe nodig. De benodigde dataset wordt geautomatiseerd verzameld en aangeleverd voor verdere verwerking in CashController. De belangrijkste gegevens die hierbij worden aangeboden zijn:

  • Actuele lijst met openstaande posten voor debiteuren en crediteuren
  • Historische openstaande posten ten behoeve van het bepalen van betalingsgedrag
  • Periodesaldi per grootboekrekening

De connector wordt geïnstalleerd op de Exact Globe server en voorziet in het aanleveren van deze data via een geautomatiseerde koppeling. Voor 1 of meerdere administraties.

Zoek je een oplossing waarbij je alle geldstromen per BV of voor de hele groep overzichtelijk in één dashboard wilt zien? Wil je meer grip en anticiperen op de toekomst door te spelen met je cijfers en alle details overzichtelijk in één rapport? Dan adviseren wij je eens te kijken op de website van CashController. Door de online koppeling met je boekhouding beschik je met 1 druk-op-de-knop over actuele cashflow rapportage op week- of maandniveau.

Ben je op zoek naar meer algemene financiële rapportages? Kijk dan eens dan de mogelijkheden die wij bieden op basis van Microsoft Power BI.

Ronald van Kessel

Categorieën

Snel naar…

Vragen?

Tijd voor duidelijkheid!

Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij spreken je graag!

Bel: 040-2661780
Mail: info@quercis.nl