Skip to main content

QuercisConnects

Inzicht door innovatie

Stap in de toekomst van automatisering en digitalisering! Van het revolutionaire digitaal beheren van facturen tot de grensverleggende wereld van AI.

QuercisConnects | Inzicht door Innovatie onthult op 12 september 2024 hoe Quercis en Exact voorop lopen in het omarmen van ongekende technologische veranderingen. Mis deze sprong voorwaarts niet – jouw toegang tot de volgende golf van innovatie!

QuercisConnects | Inzicht door innovatie

Ben jij klaar voor de toekomst van software en technologie?

De afgelopen jaren hebben een ware revolutie teweeggebracht in de wereld van automatisering en digitalisering. Van het digitaal inlezen en versturen van facturen tot aan SAAS, Cloud en het robotiseren van processen. Maar denk ook aan Artificial Intelligence en een overvloed aan generatieve AI-toepassingen zoals ChatGPT en Google Bard; het lijkt wel alsof elke dag nieuwe mogelijkheden en tools worden toegevoegd aan ons dagelijks leven. De snelheid van ontwikkelingen is ongekend. Slechts 16 jaar geleden werd de iPhone geïntroduceerd, en nu kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder smartphones.

Kun jij het tempo van deze razendsnelle ontwikkelingen nog bijbenen? Hoe anticipeer je op de voortdurende stroom van innovaties? Ontdek hoe Quercis en Exact omgaan met deze veranderingen op 12 september 2024 tijdens hét event van het jaar: QuercisConnects | Inzicht door innovatie. Mis het niet!

QuercisConnects | Waarom je dit niet wilt missen

Een middag vullend programma waarin we je meenemen in de ontwikkelingen bij Quercis en Exact. Leer meer over onze ontwikkelingen en hoe onze producten jouw organisatie toekomstbestendiger kunnen maken. We duiken dieper in de laatste ontwikkelingen binnen Exact software. Een inspirerende sessie waarin we je meenemen in hoe jij slim kan inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Zo ben je de concurrentie altijd een stapje voor.

Wat mag je verwachten

Sessies


Innovation

Toekomstgericht ondernemen

Ontdek de kracht van innovatie. Hoe kunnen bedrijven innovatie gebruiken om concurrerend te blijven en nieuwe markten te betreden? Leer meer over het vergroten van efficiëntie zonder enorme investeringen. Deze sessie is ontworpen om je denkwijze te transformeren en je te inspireren om innovatie te integreren in elk aspect van je bedrijfsvoering.

Connectivity

De kracht van verbinding

Bespaar tijd, beter overzicht en voorkom fouten met het integreren van je softwarepakketten en -systemen. Met de Quercis Connectivity Platform koppel je verschillende applicaties naadloos aan elkaar. In deze sessie gaan we verder in op ons integratie platform. Leer hoe je digitale connectiviteit kunt maximaliseren, ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en begrijp de impact van naadloze integraties op uw bedrijfsresultaten.

Cybersecurity

Bescherming in een snel veranderde digitale wereld

Hoe houd jij je bestaande omgeving veilig in roerige tijden? De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel, zo ook de digitale bedreigingen. Wat zijn de belangrijkste cyberdreigingen waarmee we vandaag de dag mee worden geconfronteerd? Welke maatregelen kunnen we nemen? Ontdek geavanceerde beveiligingsstrategieën, leer hoe je risico’s kunt minimaliseren en krijg praktische tips om de cyberweerbaarheid van uw organisatie te versterken.

Datadriven

Inzichten die leiden tot succes

Data vormt de kern van strategische besluitvorming. Ontdek in deze sessie hoe je waardevolle inzichten uit data kunt halen om gefundeerde beslissingen te nemen. Leer meer over hoe je data kunt gebruiken om beter inzicht te krijgen in de behoeften van je klanten. En begrijp de impact van datagedreven besluitvorming op je bedrijfsprestaties.

Sprekers

 • Jarno Duursma

  Keynote speaker
 • Jan Schonewille - vacature Sales Consultant

  Jan Schonewille

  Commercieel directeur Quercis
 • Jeroen Heerschop

  Oprichter en directeur Get Responsive
 • Martijn Brants

  Martijn Brants

  Technisch directeur Quercis
 • Danny Bonthuis

  Product Line Manager Exact
 • David Romanello

  Host
 • Jean Wijnands

  Business architect Quercis
 • Omar Ajouz

  Omar Ajouz

  New Business Sales Quercis
 • Bert Zweers

  Bert Zweers

  Business Consultant Quercis

  Locatie

  Anafora 

  Over Anafora

  Anafora Parkrestaurant & Bijeenkomsten is gelegen in het Máximapark in Leidsche Rijn. Initiatiefnemer Happy Megally wil samen met zijn team met Anafora als levendige en culinaire ontmoetingsplek voor jong en oud een positieve impuls geven aan de sociale cohesie en het welbevinden van de bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Heerlijk en gezond samen eten is een verbindende factor.
  Anafora wil een plek zijn waar je graag met je gezin, familie, vrienden, buren of collega’s naar toe gaat en terug blijft komen. Daarom organiseert Anafora gedurende het hele jaar allerlei activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur en sport. Dit doen we in samenwerking met diverse partners en culturele instellingen uit de regio Utrecht.

  In 2013 heeft Hare Majesteit de Koningin het Máximapark, de Bosspeeltuin en Anafora officieel geopend.

  Aanmelden

  QuercisConnects

  Event details

  Alle praktische informatie op een rijtje:

  Datum: 12 september 2024

  Locatie: Anafora te Utrecht

  Tijd: 13.30 – 19.00u

  • 13.30 – 14.00 Inloop
  • 14.00 – 15.00 Plenaire sessie
  • 15.00 – 15.30 Sessie 1
  • 15.45 – 16.15 Sessie 2
  • 16.30 – 17.00 Keynote speaker
  • 17.00 – 19.00 Netwerkborrel inclusief BBQ

  Inschrijven

  Meld je aan voor dit exclusieve evenement en ontmoet gelijkgestemde professionals die streven naar groei en succes. 

  Mis deze unieke kans niet om meer uit Exact te halen en je bedrijf naar nieuwe hoogte te brengen. We kijken ernaar uit je op 12 september te verwelkomen!

  Naam
  Email
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam
  Functie
  Sessie 1
  Sessie 2
  Eten
  Dieetwensen

  Tot de 12e!

  Dit is het moment om je in te schrijven. De plekken zijn beperkt dus wees er snel bij, vol is vol! We kijken er naar uit om samen met jou deze dag tot een succes te maken.