Skip to main content

QuercisConnects

Inzicht door innovatie

Stap in de toekomst van automatisering en digitalisering! Van het revolutionaire digitaal beheren van facturen tot de grensverleggende wereld van AI.

QuercisConnects | Inzicht door Innovatie onthult op 12 september 2024 hoe Quercis en Exact voorop lopen in het omarmen van ongekende technologische veranderingen. Mis deze sprong voorwaarts niet – jouw toegang tot de volgende golf van innovatie!

QuercisConnects | Inzicht door innovatie

De afgelopen jaren hebben een ware revolutie teweeggebracht in de wereld van automatisering en digitalisering. Van het digitaal inlezen en versturen van facturen tot aan SAAS, Cloud en het robotiseren van processen. Maar denk ook aan Artificial Intelligence en een overvloed aan generatieve AI-toepassingen zoals ChatGPT en Google Bard; het lijkt wel alsof elke dag nieuwe mogelijkheden en tools worden toegevoegd aan ons dagelijks leven. De snelheid van ontwikkelingen is ongekend. Slechts 16 jaar geleden werd de iPhone geïntroduceerd, en nu kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder smartphones.

Kun jij het tempo van deze razendsnelle ontwikkelingen nog bijbenen? Hoe anticipeer je op de voortdurende stroom van innovaties? Ontdek hoe Quercis en Exact omgaan met deze veranderingen op 12 september 2024 tijdens hét event van het jaar: QuercisConnects | Inzicht door innovatie. Mis het niet!

Schrijf je gratis in!

Meld je aan voor dit exclusieve evenement en ontmoet gelijkgestemde professionals die streven naar groei en succes. 

Mis deze unieke kans niet om meer uit Exact te halen en je bedrijf naar nieuwe hoogte te brengen. We kijken ernaar uit je op 12 september te verwelkomen!

Naam
Email
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Functie
Sessie 1
Sessie 2
Eten
Dieetwensen

Waarom je dit niet wilt missen

Een middag vullend programma waarin we je meenemen in de ontwikkelingen bij Quercis en Exact. Leer meer over onze ontwikkelingen en hoe onze producten jouw organisatie toekomstbestendiger kunnen maken. We duiken dieper in de laatste ontwikkelingen binnen Exact software. Er zijn verschillende sessies waaraan je kan deelnemen.

Al met al genoeg inspirerende sessies waarin we je meenemen in hoe jij slim kan inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Zo ben je de concurrentie altijd een stapje voor.

Event details

ALLE PRAKTISCHE INFORMATIE OP EEN RIJTJE:

Datum: 12 september 2024

Locatie: Anafora te Utrecht

Tijd: 13.30 – 19.00u

  • 13.30 – 14.00 Inloop
  • 14.00 – 15.00 Plenaire sessie
  • 15.00 – 15.30 Sessie 1
  • 15.45 – 16.15 Sessie 2
  • 16.30 – 17.00 Keynote speaker
  • 17.00 – 19.00 Netwerkborrel inclusief BBQ

Tot de 12e!

Dit is het moment om je in te schrijven. De plekken zijn beperkt dus wees er snel bij, vol is vol! We kijken er naar uit om samen met jou deze dag tot een succes te maken.