Webinar | Grenzen verleggen met Quercis


Hoe de Quercis Business Portal de grenzen van standaard software verlegt
Quercis Business Portal - voorbeelden

De Quercis Business Portal vergroot het toepassingsbereik van standaard software.

Onze klanten merken vaak dat standaard software net niet aansluit bij complexe bedrijfsprocessen. Met de Quercis Business Portal beschik je over een platform voor het realiseren van krachtige web portalen voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om een ‘Mijn omgeving’ voor je klanten of een oplossing voor het personeel, het platform geeft je de vrijheid en mogelijkheid om deze wensen naar eigen inzicht in te vullen.

Wij leggen geen beperking op. Je kunt ongelimiteerd webapplicaties maken voor diverse doelen, zonder enige restrictie op het aantal personen en gebruikersgroepen dat van de portalen gebruik wil maken. Mogelijkheden te over!

Ontdek de mogelijkheden in dit webinar! 

  • Ben je op zoek naar een eigen webportaal of webapplicatie?
  • Wil je gegevens of bedrijfsprocessen uit Exact Globe, Exact Synergy of andere ERP systemen delen met belanghebbenden?
  • Ervaar je net te weinig functionaliteit of gebruiksgemak bij je huidige software?

Automatiseer dan je bedrijfsprocessen met de Quercis Business Portal. In dit webinar nemen we je mee in onze oplossing en wat het voor jou kan betekenen. 

Wie praat jou bij?

Martijn Brants – Technisch Directeur Quercis

Martijn is ruim 16 jaar onderdeel van Quercis en sinds dit jaar Technisch Directeur. Hij is een van de grondleggers van de Quercis Business Portal. Martijn weet techniek en bedrijfsprocessen bij elkaar te brengen. Hij is sterk in het bedenken van creatieve oplossingen en is een ‘sparring partner’ voor de klant bij het ontwerpen van een goede bedrijfsarchitectuur. Dit leidt tot applicaties die aansluiten bij de behoeftes van de klant.

Ontdek de voordelen

QBP webinar voorbeelden
inschrijven

Schrijf je nu in voor het webinar

Neem deel aan ons webinar op 24-11-2022 tussen 10.00 – 11.00u. En ontdek de voordelen en mogelijkheden van de Quercis Business Portal.

Inschrijfformulier webinar