Webinar | Blue10


Factuurverwerking in de cloud
Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie.

Wie praat jou bij?

Leon van den Berg – Blue10

Leon van den Berg is 4 jaar werkzaam bij Blue10 als Accountmanager. In zijn rol bij Blue10 helpt hij bedrijven bij het inzichtelijk maken en verbeteren van de processen op de financiële administratie. Of het nu gaat om een MKB bedrijf of grote Enterprise. Elk bedrijf heeft zijn uitdagingen. Het geeft veel energie om bedrijven en organisaties te helpen in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen met Blue10.

Ontdek de voordelen

inschrijven

Schrijf je nu in voor het webinar Blue10

Neem deel aan ons webinar. En ontdek de voordelen van Blue10 voor cloud software.

Inschrijfformulier creditmanagement