Virtual Demodag – Haal alles uit je Exact Software

Ook dit jaar weer organiseert Exact Software de Exact Demodagen. Dit jaar virtueel met verschillende online sessies zodat je alle mogelijkheden van de Exact software kunt ontdekken.

Na het succes van de eerste editie, organiseert Exact op 18 juni de tweede Virtual Demodag. Tijdens dit digitale evenement volg je verschillende online sessies en ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je Exact product.

Online sessies

Tijdens de Virtual Demodag op 18 juni leer je door middel van online sessies de software beter te begrijpen en stel je direct je vragen aan onze experts. Zo laat jij je software voor jou werken en krijg je meer tijd en inzicht. Bekijk het programma en schrijf je gratis in.

Ontdek het programma voor Exact Globe & Exact Synergy

 


Ronde 5 | 13:15 – 13:45

Exact Globe & Synergy zijn volop in ontwikkeling, in 30 minuten ben je up-to-date!

Voor: Exact Globe of Synergy gebruikers die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen en tips & tricks willen voor het optimaal gebruik van de software.

Topics: Uitleg van de Exact Private Cloud.

In Exact Globe en Exact Synergy blijven wij doorlopend ontwikkelen. We hebben een nieuwe chatfunctionaliteit in de Synergy app beschikbaar gemaakt en geven een eerste indruk van de nieuwe look & feel van Globe die later dit jaar beschikbaar komt. Daarnaast voorzien we je van tips & tricks zodat je nog meer met de software kan.

Lees ook Wat is de toekomst van Exact Globe?


Ronde 6 | 14:00 – 14:30

Weg met Excel: ontdek Exact voor Consolidatie

Voor: Financials die slim willen consolideren.

Topics: Waarom consolideren in Excel verleden tijd is, demonstratie van Exact voor Consolidatie.

Wil je beter en sneller inzicht hoe jouw financiële huishoudboekje er voor staat? Werk je met meerdere administraties, vestigingen in verschillende landen, vreemde valuta of veel intercompany boekingen? Grote kans dat je verdwaalt in allerlei spreadsheets. Niet nodig, want met Exact voor Consolidatie worden consolideren, budgetteren en forecasten overzichtelijk en duidelijk vanuit één centrale gegevensbron. Benieuwd? Bezoek dan zeker deze sessie.


Ronde 7 | 14:45 – 15:15

Je volledige inkoopproces optimaliseren met Exact Purchase to Pay voor Exact Globe

Voor: Exact Globe-gebruikers die hun inkoop- en bestelproces willen automatiseren.


Topics:
 Demonstratie van Exact Purchase to Pay en de nieuwste ontwikkelingen.

Exact Purchase to Pay ondersteunt het gehele inkoop- en bestelproces voor iedere productgroep en automatiseert je volledige factuurverwerking.

Je voorkomt handmatig invoerwerk en hebt meer controle over je uitgaven. Bovendien verbeteren je compliance en marges door een beter inzicht in je kosten. Ontdek deze en andere voordelen tijdens deze sessie. Ook de laatste productinnovaties, zoals electronisch factruren, komen aan bod.


Ronde 8 | 15:30 – 16:00

Sneller onkosten declareren met Exact Expense Management voor Exact Globe

Voor: Exact Globe-gebruikers die tijd willen besparen op hun declaratieverwerking.

Topics: Declareren in de praktijk en een demonstratie van Exact Expense Management en de nieuwste ontwikkelingen.

Medewerkers in dienst? Dan ben je misschien meer tijd kwijt met het verwerken van declaraties dan nodig is.

Tijdens deze sessie leer je hoe je met Exact Expense Management tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties bespaart. En hoe je altijd inzicht hebt in uitgaves, medewerkers sneller uitbetaalt en fraude voorkomt. Ook de laatste productinnovaties, zoals de bunq-koppeling en herinneringsfunctionaliteit waarmee je declaraties nog sneller afhandelt, komen aan bod.


Ronde 9 | 16:15 – 16:45

Ontdek het gemak van Exact Globe & Synergy in de cloud

Voor: Bedrijven die met hun huidige software zonder zorgen naar de cloud willen.

Topics: Uitleg van de Exact Private Cloud. Optimaal beheer en altijd up-to-date met je huidige software.

De Exact Private Cloud combineert de flexibiliteit van cloudtechnologie met jouw huidige omgeving van Exact. In deze sessie ontdek je de voordelen van cloud ten opzichte van een lokale installatie. Resultaat? Exact ontzorgt, beheert en houdt de software voor jou up-to-date. Zo werk je een stuk flexibeler en veiliger.

 

#DuidelijkAnders, Exact Globe