versterk ons team!

Werken bij Quercis

ONZE ON-LINE MARKETING STRATEEG

Digital Marketeer

Wie is Quercis?

Wij zijn Quercis! Een bedrijf waar sinds de oprichting in 2006 bijzondere ontwikkelingen plaatsvinden. Simpelweg omdat wij dingen anders doen. Bij ons geen ja en amen, maar een team dat kritisch meedenkt. Omdat wij uit ervaring weten dat elke bedrijfssituatie net even een andere oplossing vraagt. Tel daar de unieke combinatie van kennis van techniek én bedrijfsprocessen bij op en je kunt je voorstellen dat wij als geen ander in staat zijn om software te ontwikkelen. In die zin zijn niet alleen onze werkwijze, maar ook onze oplossingen Duidelijk Anders.

Wij houden ons dagelijks bezig met de vraag hoe we complexe bedrijfssoftware inzichtelijk kunnen maken. Wij stroomlijnen en optimaliseren bedrijfsprocessen. Onze consultants komen dagelijks over de vloer bij klanten in de zakelijke dienstverlening, handel, zorg en het onderwijs. Met innovatieve en creatieve oplossingen creëren zij rust en overzicht voor onze klanten.

Jouw baan als digital marketeer

Als Digital Marketeer bij Quercis maak je onderdeel uit van het sales & marketing team en krijg je een uitdagende en verantwoordelijke functie. Voor onze producten en oplossingen bedenk je nieuwe campagnes, voert deze uit of helpt bij campagnes die je collega’s hebben opgezet. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van onze website en het organiseren van events. Je probeert bestaande klanten en prospect zo optimaal mogelijk kennis te laten maken met onze software door inzet van e-mailmarketing en social media. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor onze online marketingstrategie en brengt met jouw kennis en ervaring focus aan in onze strategie en gebruikte toolkit. Je zorgt dat er data wordt gegenereerd vanuit campagnes, analyseert deze en presenteert je bevindingen aan je collega’s. Je geeft hiermee sturing aan het behalen van de vooraf gestelde sales- en/of marketingdoelen.

Binnen het Sales & Marketing team werk je samen met 4  collega’s. Je ondersteunt hen in het behouden van onze sterke marktpositie, het profileren van onze mooie portfolio software die het toepassingsbereik van Exact software enorm laten toenemen.

Waarom is deze baan zo leuk?

 • Je werkt in een bedrijf met een informele bedrijfssfeer waar ‘fun’ uitermate belangrijk is
 • Je beschikt over een toolkit om complete oplossingen te realiseren voor de klant
 • Je draagt bij aan vooraanstaande software-innovaties
 • Je komt in een hecht team, dat samenwerking centraal stelt

Wie zoeken we?

 • Je hebt 3-5 jaar ervaring op het vlak van digitale marketing
 • Je hebt bewezen kennis in het gebruik van on-line middelen voor digital marketing
 • Je bent creatief, klantgericht, communicatief en integer
 • Je begrijpt de kracht van samenwerken in een team

Wat bieden wij jou?

 • Een functie bij één van de meest toonaangevende partners van Exact
 • Vrijheid en zelfstandigheid binnen een team van enthousiaste collega’s
 • Uitdagingen om jezelf te laten groeien
 • Ruimte voor nieuwe ideeën

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via een e-mail naar Ronald van Kessel. Mocht je verder nog vragen hebben over de vacature dan kun je altijd contact opnemen met onze commercieel directeur, Ronald van Kessel: 06 – 30312948.

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen vacature bij die bij jou past? Of lijkt het erop dat je expertise niet overeenkomt met onze vraag? Maar ben je wel enthousiast over ons bedrijf en de sector? Stuur je CV.

Werken als sales consultant bij Quercis

JAN SCHONEWILLE VERTELT

“Er zijn veel dingen die ik leuk vind aan mijn functie. Als ik kijk naar mijn rol in de sales vind ik het heel erg leuk om mee te denken met de klant. Een klant heeft een casus, probleemstelling of vraagstelling op het gebied van automatisering. En dan is het leuk om mee te denken in oplossingsconcepten. Om te kijken naar waar een klant staat, waar de klant naartoe wil en hoe ze daar kunnen komen. En wat mooi is binnen Quercis is dat we veel tools tot onze beschikking hebben om uiteindelijk de doelstelling van de klant te realiseren. Dus dat maakt mij flexibel in het aanbieden van oplossingsrichtingen.” 

“Wat ik ook interessant vind aan mijn functie is dat je met verschillende mensen spreekt. Enerzijds op directieniveau, anderzijds op management niveau. Dus op hoog niveau kun je meepraten over de toekomst van een bedrijf. Je kijkt in verschillende keukens van bedrijven waar je anders ook niet kunt komen, dus dat vind ik heel erg leuk aan sales.”