versterk ons team!

Werken bij Quercis

Studeer af bij Quercis

Op zoek naar een leuke afstudeerstage?

Wie is Quercis?

Wij zijn Quercis! Een bedrijf waar sinds de oprichting in 2006 bijzondere ontwikkelingen plaatsvinden. Simpelweg omdat wij dingen anders doen. Bij ons geen ja en amen, maar een team dat kritisch meedenkt. Omdat wij uit ervaring weten dat elke bedrijfssituatie net even een andere oplossing vraagt. Tel daar de unieke combinatie van kennis van techniek én bedrijfsprocessen bij op en je kunt je voorstellen dat wij als geen ander in staat zijn om software te ontwikkelen. In die zin zijn niet alleen onze werkwijze, maar ook onze oplossingen Duidelijk Anders.

Wij houden ons dagelijks bezig met de vraag hoe we complexe bedrijfssoftware inzichtelijk kunnen maken. Wij stroomlijnen en optimaliseren bedrijfsprocessen. Onze consultants komen dagelijks over de vloer bij klanten in de zakelijke dienstverlening, handel, zorg en het onderwijs. Met innovatieve en creatieve oplossingen creëren zij rust en overzicht voor onze klanten.

Jouw afstudeerstage

Zoals al in de titel vermeld, het betreft ‘jouw’ afstudeerstage. Wij geloven erin dat je zeer geïnteresseerd moet zijn in wat je gaat onderzoeken. Dat betekent dat we enkele opdrachten voorleggen aan de hand van jouw interesses en dat jij de uiteindelijke keuze maakt in wat je gaat onderzoeken. Korte voorbeelden van voorgaande stageopdrachten zijn: een technische marktanalyse van de Quercis Business Portal in vergelijking met Microsoft PowerApps en een onderzoek naar de inrichting van Power BI voor Exact gebruikers.

Waarom is afstuderen bij Quercis zo leuk?

 • Je werkt in een bedrijf met een familiare bedrijfssfeer
 • Je draagt bij aan vooraanstaande Software-innovaties
 • Je komt in een hecht team, dat samenwerking centraal stelt
 • Je werkt met een team van technisch vooruitstrevende mensen die graag kennis met jou delen
 • Je hebt fanatieke collega’s in het spelen van tafelvoetbal

Wie zoeken we?

 • Je bent een laatstejaars HBO/WO student(e), in de richting van ICT en/of bedrijfskunde
 • Je hebt kennis van bedrijfsprocessen en vindt ontwikkeling in de ICT-wereld interessant
 • Je bent vindingrijk, resultaatgericht en integer
 • Je begrijpt de kracht van samenwerken

Wat bieden wij jou?

 • Zowel een procesbegeleider als een technisch begeleider (mits van belang)
 • Vrijheid, zelfstandigheid en betrokkenheid
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Een marktconforme stagevergoeding

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via een e-mail naar jeroen.krugers@quercis.nl.
Mocht je verder nog vragen hebben over de vacature dan kun je altijd contact opnemen met onze operations manager, Jeroen Krugers: 06 – 53241763.

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen vacature bij die bij jou past? Of lijkt het erop dat je expertise niet overeenkomt met onze vraag? Maar ben je wel enthousiast over ons bedrijf en de sector? Stuur je motivatie en cv. 

Afstuderen bij Quercis

Desi Ramdhani vertelt

“Ik vind dat ik hier goed begeleid ben tijdens mijn stage. Ik werd begeleid door Jeroen, hij was mijn procesbegeleider. Hij nam ook iedere week de tijd om mijn rapport door te lezen. Daarnaast heeft Raymond me ook ondersteund in het schrijven en vormgeven van mijn onderzoek. Raymond was mijn technische begeleider, hij keek naar de technische realisatie. Als je afstudeert bij Fontys heb je een technisch aspect en een proces. Dus ik had twee begeleiders en dat werkte super.” 

“Ik heb hiervoor ICT & Business gedaan op de Fontys. In het eerste jaar, dacht ik er over na om software engineer te worden. Dan ben je meer bezig aan de achterkant, met coderen en bouwen. Je hebt alleen te maken met bepaalde betrokkenen. Op het moment dat je ICT en Business volgt, focus je je meer op de consultant rol, op het functioneel beheer en het testen. Dan zit je meer met de klant aan tafel. Ik kom met klanten in aanraking én ik overleg met de mensen die aan de achterkant zitten. Ik zit er eigenlijk een beetje tussenin. Dat spreekt me erg aan. Ik wil mezelf niet alleen bezighouden met bedrijfsprocessen, maar ook niet alleen met de techniek. En hier krijg je de ruimte om portalen te bouwen, maar ook om een klant het IFR portaal uit te leggen. Dus ik zit goed op mijn plek.”