Universele Synergy CRM app voor Windows 10 gebruikers

///Universele Synergy CRM app voor Windows 10 gebruikers

Universele Synergy CRM app voor Windows 10 gebruikers

Exact heeft haar Exact Synergy CRM app voor Windows 10 uitgebracht. Het is de eerste universele Windows 10 app die voor Exact Synergy Enterprise wordt uitgebracht en is speciaal voor verkoopmedewerkers ontwikkeld aangezien zij veelal buiten kantoor actief zijn voor de organisatie. Met deze CRM app beschikken zij te allen tijde over de meest actuele informatie uit Exact Synergy Enterprise met betrekking tot prospects, klanten, contactpersonen etc., en zijn op deze manier in staat verkoopkansen zo effectief mogelijk te benutten.

 

Functionaliteit

De CRM app voorziet in veel functionaliteit. De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Actuele takenlijst/workflow
  • Up-to-date agenda
  • Inzicht in verkoopkansen
  • Altijd toegang tot klantgegevens met integratie van gegevens van sociale media

 

Beschikbaarheid

De app is per direct via de Windows Store te downloaden en bruikbaar voor klanten die met Exact Synergy Enterprise versie 252 of hoger werken. De software kan als app worden gebruikt op desktop, tablet en smartphone.

 

CRM app Windows 10 DesktopCRM app Windows 10 Smartphone
Inbox getoond op desktopInbox getoond op telefoon
By | 2016-10-27T20:28:48+00:00 3 maart 2016|Exact Software, Exact Synergy Enterprise|0 reacties

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.