Service Pack 2 voor Exact beschikbaar

Service Pack 2 voor Exact beschikbaar

Per direct is Service Pack 2 voor zowel Exact Globe Next als Exact Synergy Enterprise beschikbaar! Onlangs heeft Exact een methode geïntroduceerd voor de distributie van de laatste product verbeteringen. Hierover heeft u al in een eerder bericht van ons kunnen lezen.

Nu zijn er de onderstaande servicepacks beschikbaar gekomen. Meer informatie over de doorgevoerde productverbeteringen voor uw versie van Exact kunt u krijgen door te klikken op een van de onderstaande hyperlinks.

Installatie

Om te kunnen beschikken over een Service Pack, dient u een update uit te voeren van de software. Het installeren van een Service Pack werkt op dezelfde wijze als het uitvoeren van een reguliere update. In plaats van de gewenste product update, selecteert u in dit geval echter het gewenste Service Pack bij ‘Versie’. Wanneer het Service Pack er niet bij staat, klikt u eerst op update naast het veld om de lijst met beschikbare updates te verversen. Hiervoor is het van belang dat de gebruikersnaam, wachtwoord en het domein zijn ingevuld.

Voor meer informatie over het uitvoeren van een update kunt u onderstaande links raadplegen:

About the Author:

Ron Meijer
Vanuit een boekhoudkundige achtergrond is Ron in 1998 begonnen op support. Van helpdeskmedewerker tot support consultant. Vanaf mei 2014 versterkt Ron het Quercis team op support. Zijn boekhoudkundige en gebruikerservaring zorgen ervoor dat hij over een brede basiskennis beschikt om al uw vragen te kunnen beantwoorden.