De kracht van Quercis & Exact

De kracht van Quercis & Exact

Schaalbare softwareoplossing bewijst zijn nut!

Al sinds de oprichting van Quercis zijn we nauw betrokken geweest bij de automatisering van de bedrijfsprocessen van MF Shipping in Delfzijl. Door de inzet van Exact Globe, Exact Synergy en de producten van Quercis zoals de Quercis Process Optimizer en de Quercis Business Portals zijn we al 10 jaar in staat geweest om slimme en creatieve oplossingen te realiseren die vandaag de dag MF Shipping heel wat stress voorkomt.

Zeker als er opeens 12 extra schepen in management komen.

Meer over MF Shipping Group

knipsel

Bankroet Flinter geeft MF Shipping wind in de zeilen

rtvnoord.nl Het Delfzijlster zeevaartbedrijf MF Shipping neemt het management over van nog eens negen schepen van de rederij Flinter Groep. (lees meer)

 

 

 

Dankzij Quercis, de software van Exact en de Quercis Business Portals is MF Shipping in staat geweest om binnen 2 dagen een groei van 44 naar 56 schepen te realiseren in onze ICT systemen.

Jan Gorter, System/Application Engineer & Database Administrator at MF Shipping Group

Meer weten over onze oplossingen of wilt u weten hoe de Quercis uw organisatie kan helpen in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen?

Neem contact op met Jan Schonewille via 040-2661780.

Quercis pay off2

 

About the Author:

Jan Schonewille
Sales Manager voor Quercis. Jan is sinds 2007 actief in de wereld van Exact als consultant en projectmanager, sinds 1 oktober 2013 werkzaam als business consultant bij Quercis BV en vanaf 1 januari 2018 verantwoordelijk voor sales en Quercis noord in Zwolle. Met zijn bedrijfskundige achtergrond, studie Technische bedrijfskunde, en consultancy ervaring adviseert hij bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door zijn inhoudelijke kennis en ervaring al in het verkooptraject mee te nemen is hij in staat de klantvraag naar een passende oplossing te vertalen. De juiste basis voor een succesvolle implementatie is hiermee gelegd.

Laat een reactie achter