Quercis wordt Scan Sys support partner

//Quercis wordt Scan Sys support partner

Quercis wordt Scan Sys support partner

logo-scan-sysQuercis is al geruime tijd software partner van Scan Sys software. Naast de verkoop van de software levert Quercis ook de dienstverlening om te komen tot een goed werkende oplossing voor het scannen en herkenning van facturen m.b.v. ImageCapture for Invoices.

 

Support partner per 1 januari 2017

Vanwege de groei in het aantal implementaties voeren wij al enige tijd gesprekken met Scan Sys om naast de implementatie ook de ondersteuning van deze software via onze helpdesk te verlenen. Deze gesprekken hebben er toe geleid dat wij per 1 januari 2017 Scan Sys support partner zijn en u in die hoedanigheid nog beter van dienst kunnen zijn.

Concreet betekent dit voor u dat u vanaf 1 januari 2017 ook voor uw supportvragen over de werking van ImageCapture bij onze helpdesk terecht kunt.

Wij vragen u dan ook in het vervolg onze helpdesk te benaderen voor vragen over de software van Scan Sys. Voor veel van onze relaties is het overigens nu al gebruikelijk om met ons te bellen voor vragen over deze software. Door het trainingsprogramma, dat verbonden is aan het verkrijgen van de support partner status, kunnen wij u nu in ieder geval nog beter van dienst zijn.

 

Quercis Support is bereikbaar via 040-2661788 of via support@quercis.nl. Daarnaast kunt u ook met ons communiceren via de Quercis Support Portaal. Aarzel niet om hiervoor een username/wachtwoord aan te vragen.

 

By | 2016-12-02T21:27:48+00:00 2 december 2016|Algemeen|0 reacties

About the Author:

Jeroen Krugers

Laat een reactie achter