Quercis opent haar deuren in Zwolle

//Quercis opent haar deuren in Zwolle

Quercis opent haar deuren in Zwolle

Met trots kondigen we de opening van onze nieuwe vestiging in Zwolle aan. Sinds 1 februari ondersteunen we vanuit Overijssel zowel bestaande als nieuwe relaties in het noorden van Nederland. Vanaf deze nieuwe locatie zullen zowel verkoop- als consultancyactiviteiten voor Exact klanten in de noordelijke provincies verder worden ontplooid. Wij zijn ervan overtuigd dat een regionale aanwezigheid zal bijdragen aan nog betere aandacht en service. Support op de geleverde oplossingen zal blijven plaatsvinden vanuit onze vestiging in Noord-Brabant.

Jan Schonewille zal de commerciële zaken vanuit deze vestiging waarnemen. Hij is en blijft bereikbaar via het algemene nummer van Quercis (040-2661780).

Onze nieuwe locatie bevindt zich op Zwartewaterallee 48, 8031 DX in Zwolle.

 

 

By | 2018-02-28T12:06:42+00:00 27 februari 2018|Algemeen|0 reacties

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.

Laat een reactie achter