Nieuwe release Quercis Business Portal

///Nieuwe release Quercis Business Portal

Nieuwe release Quercis Business Portal

Per 1 januari is er een nieuwe update van de Quercis Business Portal beschikbaar. Versie 5.0.2.0 beschikt over diverse verbeteringen en ook zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd.

Hieronder een korte opsomming van de nieuwe features / toevoegingen in de update:

Data copy
In de praktijk hebben we vaak te maken met gegevens die via MS-Excel worden aangeleverd en in een database moeten worden ingelezen. Om dit via de Quercis Business Portal op een eenvoudige manier te kunnen doen hebben we de data copy functionaliteit toegevoegd. Met deze functie kunt u via knippen en plakken gegevens snel en eenvoudig uploaden en koppelen aan een datastructuur.

Data copy functie Quercis Business Portal

Custom styling
Vanaf deze versie heeft u nog meer vrijheid in het definiëren van een eigen huisstijl in de Business Portal. Zo zijn we niet meer gebonden aan de standaard breedte van de portal maar kunnen we de portal ook breder of smaller stylen, afhankelijk van uw huisstijl of de gewenste toepassing.

Canvas field
Via het canvas field is het mogelijk om bijvoorbeeld met behulp van een pen notities te kunnen maken of klanten uw documenten te laten ondertekenen. Op deze manier kunt uw buitendienst via een web applicatie buitendienst efficiënter laten werken door geen papier meer te laten gebruiken wat weer extra administratieve afhandeling met zich meebrengt. Getekende documenten/formulieren kunnen vervolgens in PDF formaat per e-mail als bevestiging worden verzonden.

Ondertekenen via canvas in Quercis Business Portal

Positiebepaling / GEO Tagging
Gebruik de GPS module van uw smartphone of tablet om uw locatie uit te lezen en vast te leggen in uw web applicatie. Met deze positiegegevens (geodata) kunt u vervolgens bijvoorbeeld ook adres gegevens ophalen en gebruiken.

Update PDF annotations
Al langere tijd ondersteunen we het gebruik van PDF bestanden in de Quercis Business Portal. Naast het direct tonen van een PDF bestand ondersteunen we ook het maken en bewaren van aantekeningen op een PDF. Handig voor mensen in de buitendienst die bijvoorbeeld m.b.v. een tablet en PDF bestanden gegevens moeten controleren. In deze versie van de Quercis Business Portal zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.

Annotatie PDF in Quercis Business Portal

API integratie
Voor het het afhandelen van betalingsverkeer via een web applicatie ondersteunen we payment provider Buckaroo en AcceptEmail. Ook is een koppeling met BOL.com  gerealiseerd en beschikbaar gekomen.
De Quercis Business Portal is een platform voor het creëren van web applicatie. De software wordt door ons veelal ingezet om het toepassingsbereik van Exact software verder te vergroten en/of klant specifieke web applicatie te maken. De software is geschikt voor gebruik op desktop, tablet en smartphone.

 

By | 2017-02-06T12:13:19+00:00 30 december 2016|Quercis Business Portal|0 reacties

About the Author:

Martijn Brants

Laat een reactie achter