Product updates 257 en 412 algemeen beschikbaar!

/, Exact Software, Exact Synergy Enterprise/Product updates 257 en 412 algemeen beschikbaar!

Product updates 257 en 412 algemeen beschikbaar!

Vanaf vandaag zijn Exact Synergy product update 257 en Exact Globe product update 412 algemeen beschikbaar. In deze product updates zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Exact Synergy

In Exact Synergy zijn de workspaces geïntroduceerd. De workspaces vervangen de startpagina en dashboards en bieden u de mogelijkheid om uw gegevens (in de vorm van widgets) zo te organiseren dat u direct bij de belangrijke gegevens kunt zodra u inlogt. De workspaces bieden een platform om het samenwerken te vergemakkelijken.

Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd in de service management oplossing, zoals diversen aanpassingen in het planbord.

Exact Globe

In Exact Globe zijn verschillende verbeteringen beschikbaar in de WMS oplossing. Zo is de RF monitor herontworpen en heeft u de mogelijkheid om orders vrij te geven en opnieuw toe te wijzen. Verder is het nu mogelijk om meerdere handterminal instelling profielen per gebruiker te configureren.

Belangrijk

Houd er rekening mee dat:

Meer informatie

Bovenstaande is een kleine opsomming van wat er allemaal is verbeterd in de nieuwe product updates. Voor meer informatie over product update 257 en 412 kunt u de release notes raadplegen. De release notes van product update 257 vindt u hier. De release notes van product update 412 kunt u hier vinden.

About the Author:

Ellen Hezemans
Werkzaam op de supportafdeling. Ellen werkt al vanaf 1998 als supportmedewerkster. Ellen heeft vele jaren ervaring in het telefonisch ondersteunen van de diverse Exact producten. Sinds 2009 is zij werkzaam bij Quercis BV. Naast kennis over Exact heeft ze ook kennis van de diverse Quercis producten en is zij in staat uw vragen te beantwoorden of uw vraag verder uit te zetten bij een collega.

Laat een reactie achter