Aan de slag met Power BI voor Exact

Power BI training voor je eerste Exact Globe rapportage

Power BI voor Exact Globe (Financieel)

Volg onze praktische Power BI training bestemd voor financials die met Exact Globe werken. Bent u op zoek naar meer beeldende rapportages die u de mogelijkheid geven om je gegevens makkelijker te analyseren dan is de training een aanrader voor u. Het programma is door één van onze Power BI consultants samengesteld. Samen met hem gaat u uw eerste omzet rapportage maken op basis van financiële gegevens uit Exact Globe.

Quercis helpt u verder

Power BI training voor Exact Globe

Deze training is bestemd voor financials die met Exact Globe werken. Bent u op zoek naar meer beeldende rapportages die u de mogelijkheid geven om uw gegevens makkelijker te analyseren? Dan is deze training een aanrader voor u.

Het programma is door één van onze Power BI consultants samengesteld. Onder begeleiding gaat u zelf uw eerste omzet rapportage maken op basis van financiële gegevens uit Exact Globe.

INHOUD

wat gaat u leren?

Onze consultant start met een introductie van Power BI. Aansluitend gaat u op basis van gegevens uit uw eigen Exact Globe demo database aan de slag met:

  • Het maken van een koppeling tussen Exact Globe en Power BI Desktop
  • Een aantal handige opties in Power BI die u erg behulpzaam gaan zijn
  • Het modelleren (relaties leggen) en transformeren van gegevens uit verschillende tabellen van Exact Globe
  • Calculated columns, measures en DAX
  • Het visualiseren van gegevens in een rapportage

RESULTAAT

wat kunt u na deze training?

Na deze training kunt u zelfstandig uw eerste rapportages maken met Microsoft Power BI met gebruik van gegevens uit Exact Globe. U kunt onder andere:

  • Een rapportage maken met financiële bedrijfs- en stuurinformatie, die u altijd en overal kunt raadplegen.
  • Data importeren en structureren.
  • Tabellen met transacties en dimensies, en berekende velden gebruiken en begrijpen.
  • De visuele elementen uit Power BI gebruiken om uw data beeldend te presenteren en te analyseren.

Verder geven we u diverse praktische tips en handreikingen. Deze u gaan helpen om sneller resultaat te boeken in het maken van uw eigen rapportages en dashboards met Power BI. 

Om u te inspireren

De mogelijkheden om informatieve en visueel aantrekkelijke rapportage en dashboards te maken zijn enorm. Hieronder ziet u een aantal voorbeeldrapportages die zijn gemaakt op basis van gegevens uit Exact Globe. 

INSCHRIJVEN