Quercis Sales Portal

Quercis Sales Portal 2016-10-27T20:28:56+00:00

Project Description

Geef uw buitendienst het juiste gereedschap

Voor een efficiënte verkooporganisatie is het handig dat ook uw vertegenwoordigers over informatie beschikken van klanten en producten. Maar nog beter is het als zij in staat zijn om bij klanten direct orders in te voeren. De Quercis Sales Portal biedt uw organisatie deze mogelijkheden. Een mobiele sales tool voor Exact die uw medewerkers effectiever laten werken en de administratieve afhandeling van uw verkoopproces in hoge mate vereenvoudigt.

 

Zo werkt de Quercis Sales Portal

Via onze web applicatie kunnen uw commerciële medewerkers op eenvoudige manier via laptop of tablet overal toegang krijgen tot de gegevens van (hun eigen) klanten. Ze hebben inzage in de voorraad, staffelprijzen, orderhistorie per klant. Uw medewerkers kunnen tijdens hun bezoek bij de klant orders invoeren die direct of, als er geen internetverbinding is,  na synchronisatie worden verwerkt in Exact Globe. U beschikt hiermee dus over zowel een online als offline oplossing.

Wat maakt de Quercis Sales Portal anders

Zoals al onze portalen is, naast de vormgeving van de web applicatie, ook de inhoud flexibel in te richten. De functionaliteit is daardoor specifiek af te stemmen op uw situatie door extra gegevens uit Exact Globe/Synergy of andere databases toe te voegen. De Quercis Sales Portal zorgt ervoor dat uw medewerkers hun werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren, met het gebruikersgemak dat u van moderne software mag verwachten.

  • Gebruikersvriendelijke web applicatie, aan te passen aan uw huisstijl
  • Beschikbare functionaliteit is klant specifiek in te richten
  • Vaste prijs ongeacht het aantal gebruikers
  • Uw buitendienst heeft geen toegang tot Exact Globe nodig
  • De applicatie is geschikt voor gebuik op iOS, Android en Windows
Contact

Het juiste gereedschap voor uw buitendienst?

Bel 040-2661780 of vul het contactformulier in.
Contact