Quercis decentraal kasboek

Quercis decentraal kasboek 2016-10-27T20:28:58+00:00

Project Description

Inkomsten en uitgaven eenvoudig vastleggen

Het Quercis decentraal kasboek is dé oplossing bovenop Exact software om o.a. al uw decentrale kassen eenvoudig te registreren en te beheren. Middels eenvoudige invoerschermen kunnen ook niet-financieel onderlegde personen inkomsten en uitgaven boeken in een kasboek. Op deze manier kan ieder geautoriseerd persoon (decentraal) financiële boekingen invoeren die na goedkeuring automatisch worden opgenomen in uw financiële administratie in Exact Globe.

Zo werkt het Quercis decentraal kasboek

Via onze web applicatie kunnen geautoriseerde medewerkers op een eenvoudige manier boekingen aanmaken. Hiervoor is geen financiële kennis nodig want bij ons kasboek praten we gewoon over inkomsten en uitgaven, en niet over debet en credit. Deze boekingen worden vervolgens via een flexibel in te richten proces gefiatteerd. Na controle en goedkeuring worden de boekingen automatisch in (de verschillende administraties van) Exact Globe ingelezen.

Op deze manier kunnen de gegevens decentraal en snel worden ingevoerd. Het zorgt voor verlichting van werkzaamheden op de financiële administratie zonder dat ze controle op het proces verliezen.

Wat het Quercis decentraal kasboek anders maakt

Onze oplossing is flexibel in te richten. Zo kunt u het niet alleen gebruiken voor het decentraal registreren van kas boekingen maar ook uitbreiden om ieder andere financiële boeking qua invoer sterk te vereenvoudigen zodat ook niet-financieel geschoolde medewerkers er eenvoudig mee overweg kunnen. Dus één oplossing voor verschillende doeleinden. Flexibiliteit vindt u ook terug bij de inrichting van de fiatteurs. U kunt zelf bepalen welke stappen u doorloopt alvorens de financiële boeking in Exact Globe wordt aangemaakt.

Decentrale registratie en centrale verwerking van financiële boekingen

  • Geen boekhoudkundige kennis nodig voor het aanmaken van financiële boekingen
  • Eenvoudig aanpasbare terminologie en schermindeling
  • Het proces van fiatteren kunt u zelf bepalen
  • Voor alle soorten financiële boekingen in te zetten
  • Boekingen worden na goedkeuring automatisch aangemaakt in Exact Globe
Contact
Wilt u verder praten over het decentraal vastleggen van financiële transacties door non-financials? Neem dan contact met ons. Bellen via 040-2661780 kan natuurlijk ook.
Contact