Onze inkoop oplossing

Onze inkoop oplossing 2016-10-27T20:28:56+00:00

Project Description

Houd grip op de inkoop van diensten en goederen

Voor organisaties die hun inkoop niet via Exact software willen/kunnen laten verlopen hebben wij een gebruikersvriendelijk en flexibel in te richten alternatief. Iedere geautoriseerde medewerker kan hiermee via een web applicatie producten en/of diensten aanvragen. Het inkoopproces verloopt vervolgens gestructureerd en gecontroleerd. En zoals u van ons mag verwachten, geïntegreerd werkend met de software van Exact.

Zo werkt de Quercis Purchase Portal

Via een web portaal kunnen uw medewerkers op een gebruikersvriendelijke manier goederen en/of diensten aanvragen. Deze aanvragen doorlopen vervolgens een gestructureerd proces van goedkeuren, bevestigen en ontvangen. In dit proces wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de gegevens uit uw Exact omgeving zodat dubbele vastlegging wordt voorkomen. U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen het inkopen door de medewerker (decentraal) of een inkoopafdeling (centraal).

Integratie met de Quercis IFR Portal

Maakt u ook gebruik van onze oplossing voor factuurverwerking dan zullen geboekte inkoopfacturen worden gematched met de bestelling. Is het bedrag van de inkoopfactuur gelijk (binnen een eventueel te definiëren marge) aan het bedrag van de bestelling dan behoeft de inkoopfactuur niet meer het fiatteringsproces te doorlopen. Het volledige proces van bestellen tot betalen is hiermee zo efficiënt mogelijk ingericht.

Wat maakt de Quercis Purchase Portal anders

De werking en presentatie van onze web applicatie voor het inkoopproces is aan te passen aan uw wensen na uw initiële keuze voor centrale of decentrale inkoop. De oplossing werkt geïntegreerd met uw bestaande Exact omgeving. Daar hebben wij als Exact partner natuurlijk voor gezorgd.

Kortom, maximale flexibiliteit tot aanpassen aan uw organisatie zonder dat u de integratie met Exact en de eenvoud in gebruik voor uw medewerkers verliest.

Stroomlijn uw inkoopproces

  • Zeer gebruikersvriendelijke en aanpasbare web applicatie
  • Een vaste prijs ongeacht het aantal gebruikers
  • Kopieer snel gemakkelijk eerder gedane bestellingen
  • Matching met facturen bij gebruik Quercis IFR Portal
  • Keuze tussen decentrale of centrale inkoop
  • Ondersteuning voor stuklijsten
Contact
Bel 040-2661780 of neem contact op voor een afspraak om te kijken hoe wij u meer grip op uw inkoopproces kunnen geven
Contact