Onze email marketing oplossing

Onze email marketing oplossing 2016-10-27T20:28:59+00:00

Project Description

Maak optimaal gebruik van uw marketing-data in Synergy

Steeds meer organisaties maken gebruik van e-mail marketing om hun relaties te informeren over allerhande onderwerpen. Dit komt vooral omdat er zoveel voordelen zijn ten opzichte van de traditionele manier van direct marketing. U kunt dan o.a. denken aan:

  • Relatief lage kosten per contact
  • Snel op te stellen en te versturen berichten
  • Goede grafische mogelijkheden
  • De respons is erg goed meetbaar
  • Veel mogelijkheden voor personalisatie

Om het bovenstaande mogelijk te maken is het nodig om met e-mail marketing software te gaan werken, die echter ook weer een eigen database gebruikt voor het beheer van gegevens. Echter, u werkt ook met de software van Exact en onderhoudt daar uw CRM gegevens. Voor het gebruik van Copernica heeft Quercis de Exact – Copernica connector ontwikkeld die ervoor zorgt dat u gegevens nog maar op 1 plek hoeft te onderhouden, namelijk: Exact Synergy.

Het onderstaande schematische overzicht geeft weer hoe de uitwisseling van gegevens met deze e-mail marketing oplossing werkt en hoe de structuur is die binnen Exact Synergy wordt gehanteerd.

schema-copernica

Zoals u kunt zien is er in deze opzet voor gekozen om de functionaliteit van projecten binnen Exact Synergy te gebruiken in plaats van vrije velden op de stamkaart van relaties en/of contactpersonen. Hierdoor kunt u een vrijwel ongelimiteerd aantal interessegebieden per relatie en/of contactpersoon vastleggen. Verder biedt het u de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen eenmalige en terugkerende e-mailingen, en wordt per verstuurde e-mailingen een historie van geadresseerden en resultaten opgebouwd.