Ons Inkomend factuurregister

Ons Inkomend factuurregister 2016-12-10T20:41:56+00:00

Project Description

oplossingen02-ifr

Hoe houd ik grip op ons proces van factuurverwerking?

Dit is een vraag die u zich wellicht wel eens stelt. Met de Quercis IFR Portal krijgt u een complete, gebruikersvriendelijke en flexibel in richten oplossing voor digitale factuurverwerking. Wij bieden u een laagdrempelige oplossing met een vriendelijke interface voor ieder apparaat. Tot stand gekomen met onze jarenlange ervaring in het automatiseren en optimaliseren van financiële processen.

Onze oplossing is anders omdat:

  • Wij niet voor u bepalen welke gegevens zichtbaar zijn. Onze software is daarom flexibel en op maat in te richten
  • Onze oplossing geen prijs per gebruiker/factuur kent. Het maakt ons nl. niet uit of u nu 50 of 500 budgethouders heeft. Wij willen dat u een goede oplossing krijgt.
  • Wij vinden dat u overal de mogelijkheid moet hebben om facturen te accorderen. De software is responsive wat wil zeggen dat u kunt goedkeuren via desktop, tablet of smartphone.
  • De routering van facturen automatisch wordt bepaald aan de hand van de gegevens die in de boeking zijn gebruikt. De software van Exact biedt hiervoor zeer veel mogelijkheden.

Wilt u ook het handmatig proces van boeken efficiënter inrichten dan zorgen wij er met ImageCapture van Scan Sys voor dat u dit tijdrovende en handmatige proces tot het verleden gaat behoren. Zo heeft u het hele proces van A tot Z optimaal ingericht.

Maakt u gebruik van meerdere toepassingen die zijn gebaseerd op het Quercis Business Portal platform dan zorgt ons dashboard voor een individueel vertrekpunt waarbij u via performance indicatoren (KPI) en grafische elementen in 1 oogopslag zicht krijgt op de stand van zaken. Middels het dashboard kunt u zelf uw KPI’s bepalen en (grafisch) tonen.

Onze oplossing voor factuurverwerking is al verkrijgbaar vanaf € 2.500,-.

Contact
Wij helpen u graag met op opzetten van goed geoliede machine voor factuurverwerking. Neem voor een demonstratie of informatie contact met ons op.
Contact