Quercis Webservice

//Quercis Webservice
Quercis Webservice 2017-08-29T13:39:24+00:00

Integratie software voor Exact en meer

Wilt u uw Exact software integreren met andere toepassingen en controle hebben over de functionaliteit van uw webservice? Dan is onze API voor Exact Globe en Exact Synergy het antwoord op uw vraag.

Wat een webservice doet

Een webservice is een online dienst waarmee informatie kan worden gedeeld en aangeboden. Het maakt het mogelijk om op afstand (meestal over het Internet) vanaf een client (een (web)applicatie of component) een dienst op te vragen aan een server, bijvoorbeeld het opvragen/leveren van gegevens of het uitvoeren van een taak. Een groot voordeel van het gebruik van web services is dat zij van nature platform onafhankelijk zijn waardoor gegevensuitwisseling tussen verschillende applicaties makkelijker en sneller is te realiseren.

Wat de Quercis Webservice anders maakt

Wij vinden dat u meer controle moet hebben over de werking van uw toepassingen. Dit geldt ook voor onze integratie software. Onze web services zijn daarom ook

  • vrij in te richten; u bepaalt zelf welke functies in de web service nodig zijn en wat deze doen
  • beschikbaar voor Exact software en ieder andere MS-SQL gebaseerde toepassing

Heeft u een web applicatie, web shop of andere toepassing waar u gegevens vanuit Exact wilt gebruiken of integreren dan biedt de Quercis Webservice u de vrijheid en mogelijkheden om dit te realiseren.

 

Contact

Gegevens uitwisselen met Exact?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u met ons te bespreken.
Contact