Quercis Interactive Process Manager

//Quercis Interactive Process Manager
Quercis Interactive Process Manager 2017-08-29T13:37:34+00:00

Sturen en optimaliseren via rapportage

Wat zou het toch fijn zijn als u over uw bedrijfsprocessen kunt waken via rapportage en/of dashboards en met deze inzichten direct kunt ingrijpen op deze processen. Er zijn genoeg mogelijkheden om te rapporteren op basis van gegevens uit ERP systemen als Exact software. Gek genoeg is het bijna nooit mogelijk om op basis van deze getoonde informatie vervolgens direct in te grijpen. Wij bij Quercis vinden dat onhandig en niet logisch. Stuurinformatie genereren is één. Maar als we dat stuur toch in handen hebben, dan is het ook makkelijk om in te grijpen als het nodig is. Net als in een auto. Voor dit doel hebben wij voor u de Quercis Interactive Process Manager ontwikkeld.

Zo werkt de Quercis Interactive Process Manager

De QIPM is een add-on op Microsoft Reporting Services, een breed toepasbare rapportage tool die voor iedere organisatie die met Exact werkt gratis beschikbaar is. Bij het samenstellen van het rapport krijgt u de mogelijkheid om acties te definiëren waardoor u vanuit het rapport bijvoorbeeld

  • in Exact Synergy een proces afhandelt,
  • nieuwe acties kan starten waarbij gegevens uit het rapport worden gebruikt, of
  • formulieren worden getoond gegevensinvoer en -verwerking

Wat de Quercis Interactive Process Manager anders maakt

De QIPM zorgt dat u uw dagelijkse processen daadwerkelijk kunt sturen vanuit uw rapport of dashboard zonder dat u Exact Globe of Exact Synergy hoeft te openen. Dit is slim, effectief en vooral verrassend handig!