Quercis HR Portal

//Quercis HR Portal
Quercis HR Portal 2017-10-04T16:55:32+00:00

Welke rol heeft u als HR professional? Ondersteunt HR het management bij het uitvoering geven aan personeelsbeleid? Gaat het over ontwikkeling van medewerkers, actuele onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid of zelfsturende teams, of bent u druk met het bewaken van termijnen voor probleemanalyses en plannen van aanpak? Met het beantwoorden van vragen over hoe vaak een tijdelijke arbeidsovereenkomst nog mag worden verlengd of het toezenden van een kopie van een salarisstrook?

De employee selfservice aanvulling op Exact Synergy!

Met de Quercis HR portal creëert u meer verbondenheid met uw medewerkers en zorgt u voor een betere toegang tot het personeelsdossier voor uw medewerkers. Door onze oplossing  kunt u zich als HR professional richten op zaken die er in uw functie echt toe doen.

Onze belofte

Medewerkers en leidinggevenden regelen hun zaken voortaan zelf. Via de portal heeft iedere bevoegde direct inzicht in bijvoorbeeld salarisstroken, het verlofsaldo en zijn verlofaanvragen eenvoudig in te dienen en goed te keuren door de leidinggevende.

Uw administratieve taken zullen afnemen
De tevredenheid van medewerkers en leidinggevenden zal toenemen
De snelheid van handelen en efficiency zal worden verbeterd

Zo werkt de Quercis HR Portal

De Quercis HR Portal is een flexibel in te richten web applicatie waarmee uw medewerkers op een eenvoudige wijze toegang tot hun eigen gegevens, personeelsdossier (documenten) en verlofkaart krijgen. Bovendien voorziet het portaal in een overzicht van collega’s (smoelenboek) en kunnen zij vragen aan de afdeling HR stellen. Medewerkers hebben naast het inzien van gegevens ook de mogelijkheid om wijzigingen door te geven, verlofaanvragen en declaraties in te dienen. Managers kunnen vervolgens deze aanvragen fiatteren en hebben toegang tot rapportages met betrekking tot hun medewerkers. En de gegevens? die worden automatisch opgeslagen binnen het persoonlijk dossier in Exact Synergy.

Quercis HR Portal: Duidelijk. Anders.

De Quercis HR Portal is volledig geïntegreerd met de backoffice van Exact. U heeft dus alle voordelen van Exact Synergy en Exact Globe op het gebied van HR en payroll, en toch

  • bepaalt u welke zaken uw medewerker mag doen
  • bepaalt u welke gegevens zichtbaar zijn
  • hebben uw medewerkers geen toegang tot Exact Synergy nodig
  • hebben medewerkers en leidinggevenden via bijna alle devices toegang tot hun gegevens

Wat kunt u van onze HR propositie verwachten?

Uw HR portaal is afhankelijk van uw rol binnen de organisatie. Zo beschikken de HR professionals over alle noodzakelijke functionaliteit om hun functie efficient te kunnen uitvoeren. Medewerkers en hun leidinggevenden krijgen toegang via een gebruikersvriendelijke portaal die via hun desktop, tablet of smartphone kunnen gebruiken. Een globaal overzicht van de functionaliteit per rol kunt u hieronder lezen.

Quercis HR Portal

Meer weten over onze HR oplossing of interesse in een demonstratie? Bel ons op 040-2661780 of stuur Jan Schonewille een bericht.