Quercis Easy Uploader

//Quercis Easy Uploader
Quercis Easy Uploader 2018-05-16T11:51:59+00:00

Documenten snel in Exact gearchiveerd

Documenten spelen een belangrijke rol in onze dagelijkse werkzaamheden. We hebben te maken met ontvangen en verstuurde email, MS-Word en MS-Excel documenten, gescande documenten, PDF’s en nog veel meer. De informatie die we op deze manier verwerken dient natuurlijk wel gestructureerd te worden opgeslagen.

De Quercis Easy Uploader is een handige tool voor het snel en eenvoudig bewaren van één of meerdere documenten via drag and drop. Een oplossing die al lange tijd geleden is bedacht en ontwikkeld om het werken met Exact software nog makkelijker te maken. Via een tegel op uw desktop is de software snel toegankelijk en simpel in gebruik.

Quercis Easy Uploader - Dialoog venster

Voordelen Quercis Easy Uploader

Exact Synergy biedt u al de mogelijkheid om vanuit MS-Office documenten en e-mail op te slaan in de database. Ten opzichte van de Synergy Office Add-in heeft de Quercis Easy Uploader echter nog een aantal belangrijke voordelen:

Eén of meerdere bestanden kunt u eenvoudig vanuit de verkenner slepen naar een container met een vooraf bepaalde definitie. Via een dialoogvenster kunt eenvoudig variabele gegevens zoeken en toevoegen.

Bij het opslaan van een e-mail heeft u de keuze welke bijlagen uit de e-mail worden opgeslagen.

De containers, de tegels op het scherm, kunnen zowel voor een groep als individueel worden gedefinieerd. Via een meegeleverde web applicatie kunt dit zelfstandig doen.

De user interface is deels naar eigen wens aan te passen. Naast het bepalen van uw eigen containers kunt u de tegels ook een eigen kleur, omvang en afbeelding geven.

Maakt u gebruik van meer dan 1 beeldscherm dan kunt u zelf bepalen op welke desktop en welke plaats u de tegel van de Quercis Easy Uploader laat tonen.

Voor het gebruik van de Quercis Easy Uploader brengen wij u alleen een jaarlijkse fee in rekening voor helpdesk ondersteuning. U kunt de software gebruiken voor een ongelimiteerd aantal gebruikers binnen uw organisatie.

Contact

Documenten opslaan in een handomdraai

Bel 040-2661780 of vul het contactformulier in.

Contact