Microsoft Reporting Services & Power BI

//Microsoft Reporting Services & Power BI
Microsoft Reporting Services & Power BI 2017-08-29T13:41:09+00:00

Creëer nieuwe inzichten voor uw organisatie!

Microsoft biedt een scala aan mogelijkheden om uw gegevens uit Exact te presenteren. Met rapporten en dashboards kunt u uw medewerkers voorzien van de informatie en inzichten nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Maakt u gebruik van Exact Globe en/of Exact Synergy dan heeft u deze software al in huis. Dus waarom zou u het niet gebruiken?

Wat heeft Reporting Services u zoal te bieden?

Altijd realtime inzicht in de gegevens uit Exact en/of andere SQL databases. De beschikking hebben over informatie die voor u in uw functie van belang is. Daar komt het kort en krachtig op neer. Of het nu gaat om de verkooppijplijn, financiële rapportages of visuele presentatie via dashboards. Maakt u gebruik van Exact Synergy Enterprise dan kunt u zelfs rekenen op een naadloze integratie voor het aanroepen van rapporten en dashboards.

  • Zelfstandig rapporten te maken met de Report Builder
  • Presentatie via o.a. HTML, PDF, Excel en Word
  • Abonneren op rapporten zodat deze op gezette tijden per email worden aangeleverd
  • Volledige integratie met Exact Synergy Enterprise
  • Te combineren met de Quercis Interactive Process Manager voor interactieve rapporten

Power BI voor Exact

Nu de term bigdata zo langzamerhand alom bekend is, moet iedereen zich afvragen wat dit voor hem/haar betekent of gaat betekenen. Onze visie: Ieder bedrijf wordt ‘data-driven’. Actuele gegevens van binnen en buiten het bedrijf worden onmisbaar voor een gezonde bedrijfsvoering.

Om uw werknemers in staat te stellen gegevens te ontdekken, analyseren en visualiseren met veilige en beheerde selfservice-BI nodigen wij u uit om eens met ons te praten over Microsoft Business Intelligence producten als

  • Power Pivot voor krachtige gegevensanalyse in ExcelExact Synergy HR Dashboard
  • Power View voor het ontdekken , visualiseren en presenteren van data in Excel
  • Power BI voor rapporten & dasboards op desktop en mobiele apparaten

U zult verrast zijn over de mogelijkheden in relatie tot de software van Exact. Kijk bijvoorbeeld eens naar het HR Dashboard gebaseerd op gegevens uit Exact Synergy.